FOTO: Bohuslavice nad Vláří nadělily v derby Jestřabí půltucet branek


0

Do Bohuslavic nad Vláří přicestovaly v nedělním odpoledni borci z nedalekého Jestřabí. Domácí tým postrádal v sestavě kvůli studijním povinnostem kanonýra Michala Bartoše, ale i tak si domácí s Jestřabím snadno poradili. O výsledku zápasu rozhodli Bohuslavjané již v první půli, kterou vyhráli o tři branky. Ve druhém dějství přidali domácí další tři branky, za hosty korigoval nestárnoucí Pavol Gabriš. Bohuslavice nad Vláří tak atakují druhou příčku tabulky, která může případně znamenat i postup do III. třídy, vše ale bude záležet na dalších okolnostech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v prvním poločasu do tříbrankového vedení

K derby utkání do Bohuslavic nad Vláří přijeli v nedělním odpoledni hráči z nedalekého Jestřabí. Hostující tým trápí v poslední době rozsáhlá marodka a také klíčový post brankáře. Mimo hru je Hořák a v Bohuslavicích nad Vláří chyběl i druhý gólman Vápeník. Do branky se tak postavil veterán Vlastimil Častula, který má gólmanské zkušenosti spíše z branky futsalové. Domácí tým si byl vědom faktu, že v případě zaváhání Mirošova v Loučce, může vystoupat až na druhé místo v tabulce, neboť s rezervou Nedašova mají Bohuslavjané lepší vzájemné zápasy. Domácí se tak do hostí obuli pěkně zosta a po patnácti minutách vedli již o tři branky. Nejdříve se trefil Mirek Šebák, po něm přidal ve 13. minutě druhou trefu Fojtů, aby v 16. minutě dal znovu Šebák svoji druhou branku a třetí bohuslavickou. Hosté po inkasovaných brankách opticky srovnali hru, několikrát prověřili brankáře Bartozela, ten byl ale velmi pozorný. V první půli už Bohuslavice nad Vláří další branku nepřidaly a do kabin tak odcházely s pohodlným náskokem 3:0.

Bohuslavice nad Vláří přidaly ve druhém dějství další branky

Také druhý poločas přinesl podobný obrázek, oslabená sestava hostí sice bojovala, ale na kompaktní výkon domácího týmu neměla. Čtvrtou branku přidal v 55. minutě Ctirad Ťulpa. Domácí si byli vědomi, že v bráně nestojí klasický brankář a tak to na Častulu zkoušeli ze všech možných pozic. Další radost pro nově vzniklý bohuslavský fan club přišla v 65. minutě, kdy se trefil stoper Radek Obadálek a Bohuslavice nad Vláří už vedly o pět branek. Také Jestřabí několikrát pozlobilo domácí obranu, udeřilo však až v 69. minutě, kdy se trefil bývalý slovenský ligista Palo Gabriš a bylo to již 1:5 z pohledu hostí. Definitivní podobu výsledku dal dvanáct minut před koncem Zdeněk Kupčík a stanovil konečný výsledek na 6:1 pro bohuslavské. Výhra domácího týmu je naprosto zasloužená, hosté se v kombinované sestavě nezmohli na větší odpor a poslední zápasy Jestřabjanům nevyšly podle jejich představ. Domácí tým po zaváhání Mirošova v Loučce skončil nakonec v tabulce IV. třídy skupiny C na druhém místě a na svůj případný postup bude čekat podle dění v dalších fotbalových soutěžích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Hosté přijeli značně oslabeni a bez klasického brankáře a tím nám umožnili vysokou výhru. Skončili jsme na druhém místě a netrpělivě budeme čekat na vývoj v dalších soutěžích, postupu do III. třídy bychom se určitě nebránili.

SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, funkcionář: Utkání se mi hodnotí těžce, hráli jsme oslabeni o několik hráčů a s tímto torzem jsme na výborný domácí tým prostě neměli...



Počet diváků: 80. Rozhodčí: RUMAN Josef - KOVAŘÍK Josef (N), HNILO Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.