Bohuslavský Michal Bartoš rozhodl o výhře v Horní Lhotě


Branky


0

Zajímavý duel se v sobotu očekával v Horní Lhotě, kam zavítaly posílené Bohuslavice nad Vláří. Hosté v minulém kole prohráli v Loučce a tak si chtěli napravit ve Lhotě reputaci. Po poločasu byl stav vyrovnaný, když padlo po jedné brance na každé straně. O tříbodové výhře Bohuslavjanů tak rozhodl bývalý atlet Michal Bartoš a hosté tak vezou na Slavičínsko cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Mira Šebák, domácí stačili vyrovnat

Na perfektně připravené hrací ploše se v sobotním odpoledni utkaly týmy Horní Lhoty a hostujících Bohuslavic nad Vláří. Favorita v tomto duelu bylo hledat těžko, domácí tým se na jaře zatím výsledkově trápí a také ho poznamanaly některá zranění. Hosté z Bohuslavic nad Vláří mají stále ve vzpomínce duel v Loučce, který je nejspíš vyřadil ze hry o titul, ale v Horní Lhotě se už představil se svým novým fanklubem. Začátek zápasu patřil Bohuslavicím, ti dokonce v brance představili hráče z pole - Jožku Kovaříka. Bohuslavjané šli po dvaceti minutách hry do vedení po brance Mirka Šebáka. Za domácí srovnal výstavní trefou Plášek a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.

O výhře hostí rozhodl bývalý atlet - Michal Bartoš

Druhý poločas přinesl podobný obrázek, domácí hrozili ze standartních situací, se kterými si brankář Kovařík někdy i se štěstím poradil. Hosté spoléhali na rychlé kontry. Pár se jim sice podařilo zazdít, ale jeden přeci jen vyšel a bývalý brněnský atlet a skokan do dálky Michal Bartoš poslal Bohuslavice nad Vláří do vedení. Domácí dali všechny síly do útočení a zapomínali na zadní vrátka, hosté své šance ale zahodili. V závěru sílil nápor domácího týmu, Bohuslavjané obětavou hrou pomáhali svému novému brankáři, který také v závěru své mužstvo podržel. Tři body tak putují na Slavičínsko, domácí Horní Lhota se stále výsledkově trápí a napravit to musí v dalších kolech.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Každá prohra mrzí a před domácími fanoušky dvojnásob. K vidění byl vyrovnaný zápas, který však mnoho fotbalové kvality nenabídl. Z naší strany byl nejpěknější moment těsně před koncem poločasu, kdy Zdeněk Plášek z dálky napřáhl a střelou přesně do šibenice vyrovnal na průběžných jedna jedna. Na začátku druhého poločasu si však Bohuslavice vzaly vedení zpět na svou stranu a to i přes některé naše šance udržely až do závěrečného hvizdu.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: V utkání nám chyběli oba brankáři, jeden byl na pouti a druhý se nám nedostavil, tak jsem musel v brance zaskočit já. V netradiční roli se mi vcelku dařilo a nakonec z toho byla výhra našeho týmu. V závěru při nás stálo i štěstí, ale to k fotbalu patří....



Počet diváků: 50. Rozhodčí: LEKEŠ Ondřej - VÁŇA Vladimír (N), MACHŮ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.