SK Loučka dokázala otočit zápas s Bohuslavicemi nad Vláří


Branky


53. T. Brázda , 62. T. Brázda , 75. L. Bartozel (vl.) , 82. J. Chytil - 7. M. Bartoš
2

Šlágr kola se hrál v Loučce, kam zavítaly na jaře neporažené Bohuslavice nad Vláří. Hosté šli do vedení po brance Michala Bartoše, navíc jim byl po půlhodině hry stoper Obadálek. Domácí tým ve druhém dějství náležitě vyjádřil svoji převahu a oslabenému soupeři nasázel čtyři branky. Hodně práce měl i sudí Polách, který rozdal sedm žlutých karet a také jednu zmiňovanou červenou kartu. Loučka nadále vévodí tabulce, hosté už na vedoucí pozici ztrácejí devět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Bartoš poslal hosty do vedení, Obadálek byl vyloučen

  Na krásné hrací ploše a za ideálního fotbalového počasí měli prvních dvacet minut v režii hosté a zaslouženě se dostali po rohovém kopu do vedení, když na zadní tyči zapomenutý Michal Bartoš si míč v klidu zpracoval a zakončil do prázdné brány. Domácí se snažili vyrovnat, ale na kopačky se jim vkrádala nervozita a se jim příliš nedařila. Hosté se spoléhali na rychlé brejky, ale ani jeden nedokázali proměnit ve druhou branku. Možná rozhodující situace celého utkání přišla ve 31.minutě, kdy hostující obrana zastavila nedovoleně Kozubíka. Hostující Obadálek nemístně kritizoval rozhodnutí sudího Polácha a zapomněl, že již má žlutou kartu. Následovala červená karta. Do konce poločasu se Loučka snažila o vyrovnání, ale po gólu volala pouze střela Svozila, která jen o vlásek minula bránu Mrviše. Hosté tak odcházeli do šaten spokojenější, ale museli již hrát oslabeni o Radka Obadálka.

 

Domácí Loučka ve druhém poločasu otočila proti oslabenému soupeři celý zápas

Do druhého dějství Loučka přeskupila řady a proti oslabenému soupeři vysunula na hrot Chytila, který hru hodně oživil. V 53.minutě rozehrál Andrýsek rohový kop na naběhnutého Brázdu, který z rohu šestnástky křižnou tečovanou střelou do horního rohu branky vyrovnal na 1:1. Od té doby bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Do vedení mohl Loučku poslat opět Brázda, ale z trestného kopu trefil pouze spoje hostující brány. Stejný hráč se dočkal až v 62.minutě. Mikulka uhrál na středu hřiště míč, přihrál Brázdovi, který se zbavil hostujícího obránce a střelou ze dvaceti metrů k levé tyči nedal hostujícímu brankáři šanci na úspěšný zákrok - 2:1. Loučka se uklidnila, zlepšila kombinaci a zatlačila Bohuslavice na vlastní polovinu. V 75.minutě se do brejku dostal domácí Hlavička, vystřelil z hranice velkého vápna a jeho střelu si Bartozel srazil do vlastní branky - 3:1. V 82.minutě zahrávali hostující hráči ofsajdovou past, která jim však příliš nevyšla a domácí Chytil šel sám na hostujícího brankáře. Střelou podél brankáře okořenil svůj vynikající výkon brankou a dal výsledku konečnou podobu. Utkání bylo místy hodně nervózní, což také dávalo význam tohoto duelu o špici tabulky.

 

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


SK Loučka
Martin Andrýsek, hráč: Začátek utkání z naší strany nebyl podle představ. Dostali jsme nešťastného góla z rohového kopu a brzy prohrávali. V polovině prvního poločasu došlo k vyloučení hráče Bohuslavic. Od té doby jsme převzali kontrolu nad hrou a snažili se otočit výsledek. Druhý poločas jsme proměnili šance a zajistili si vítězství. Bohuslavice byly silným soupeřem a jsme rádi, že jsme dokázali udržet domácí neporazitelnost.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Facebook TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří: Naši muži dnes bohužel nedokázali navázat na vítěznou šňůru a prohráli s lídrem tabulky z Loučky 1:4. Zápas hrubě ovlivnil "pan" rozhodčí, který za stavu 1:0 pro Bohuslavice ve 30. minutě poslal nesmyslně do kabin našeho Radka Obadálka a rozhodl tak dopředu o vítězovi dnešního klání.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: POLÁCH Lukáš - DORNIČÁK Radek (N), MACHŮ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 4. 2016 14:33
Tak jestli "pan rozhodčí" Polách zvládl utkání s přehledem, tak to já jsem potom Barbra Streisandová. Naopak větší zářez už jsem dlouho neviděl, možná vůbec nikdy. Utkání bylo řízeno tendenčně, což umocnila nesmyslně udělená a vymyšlená červená karta pro Radka Obadálka. Potom už bylo o výsledku utkání předem rozhodnuto, protože hrát v deseti proti dvanácti (ano, dvanáctým hráčem Loučky byl zmiňovaný "pan rozhodčí"). Kdyby na tomhle veledůležitém souboji o postup do III. třídy byl přítomen pan delegát, tak sudí Polách si dle mého názoru zapíská už tak možná jen nějaký "pouťák" nebo utkání starých gard. Hrůza co se děje v našem fotbale a to dokonce i na těch nejnižších úrovních !! Sportu zdar a fotbalu (prolezlému korupcí) zvláště !!
25. 4. 2016 13:51
V článku jsem narazil na pár nedostatků, na které bych rád upozornil.
Hráč Obadálek dostal první žlutou kartu ve 28. minutě, avšak druhá žlutá karta již pro něj nepřišla a byla mu udělena rovnou karta červená. A to k nepochopení všech a to dokonce i domácích. Také si dovolím poznamenat, že větu: "rozhodčí Polách utkání odřídil s přehledem" může napsat snad jen osoba, která se utkání osobně nezúčastnila. Dovolím si tvrdit, že rozhodčí Polách utkání naopak vůbec nezvládl. Celé utkání jednoznačně tlačil domácí k vítězství, což se mu nakonec, ke spokojenosti domácích, podařilo. Vypovídá o tom nejen situace, kdy udělil naprosto nesprávně a bezdůvodně červenou kartu hostujícímu hráči, kterému předcházel nesprávně odpískaný nedovolený zákrok Šebáka, který naprosto čistě odebral míč domácímu hráči. Zmínka o situaci, kdy Kupčík s Fojtem postupovali sami na stopera Loučky, krásnou přihrávkou jej vyšachovali a obránce Loučky pouze stihl nedovoleným zákrokem zastavit mladého hráče Bohuslavic. Ten po jasném faulu, který nebyl naprosto nepochopitelně potrestán, musel být střídán jelikož si při zákroku poranil koleno. Hráčům Bohuslavic, kteří se dožadovali vysvětlení, proč rozhodčí Polách neodpískal nedovolený zákrok muselo stačit vysvětlení, že inkriminovaný moment neviděl z důvodu toho, že mu ve výhledu bránil hostující hráč, který si "dovolil" se pohybovat po hřišti.
Jestli tedy v utkání nějaká situace volala po červené kartě, tak to byl zcela jasně tento nedovolený zákrok.