Halenkovice nasázely Tečovicím šest gólů


Branky


43. M. Čeleďa (p.) , 86. O. Trvaj , 88. M. Prokop - 4. O. Kadlčák , 28. M. Knichal , 37. D. Marholt (p.) , 56. M. Režný , 57. F. Liška , 77. O. Kadlčák
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černou neděli pro domácí barvy po sobotní prohře A týmu a dopoledním neúspěchu žákovské reprezentace dokonal soupeř B týmu z Halenkovic. Hosté od začátku působili živějším dojmem, byli pohyblivější i důraznější v osobních soubojích a bylo to znát i na průběhu zápasu. Domácí nepřesně kombinovali a hned zpočátku vzdorovali převaze soupeře. Skóre zápasu otevřel kapitán hostů Kadlčák, kterého po dobré kombinaci našli spoluhráči trestuhodně nepokrytého uvnitř pokutového území. Měl tolik času, že si stačil míč 1.)stopnout  2.)podívat se a následně 3.)usměrnit do horního rohu Čandovy klece.  Pak sice hlavičkoval R.Kristek z dlouhého nákopu těžký míč mimo branku Vykoukala, ale iniciativa byla na kopačkách Halenkovických. Kníchal pálil z voleje z 20ti m těsně nad a po skrumáži před domácí brankou těsně minul David Marholt. Domácí ohrozili branku soupeře Křenem, který střílel z trestného kopu těsně nad branku. Z protiútoku se po pravé straně uvolnil Kníchal a jeho centrovaný míč si z hranice malého pokutového území srazil Koplík do vlastní sítě. Po půlhodině hry za ideálního počasí (slunečno 20o C, nevětrno) se zeptal hlavní rozhodčí hráčů, zda třeba nechtějí přestávku a když nebyli proti, tak přerušil hru na občerstvení ???!!! (Kyslíkovou bombu ani EKG na půlku nemuseli pořadatelé instalovat, tepová frekvence mužstev byla v normálu). V 36´pak DAROVAL hostům za nafilmovaný pád Kadlčáka penaltu, kterou David marholt proměnil. Domácí gólman si tak vlastně doposud „nešáhl“ na míč a Halenkovice vedly už 0:3. Domácí korigovali těsně před odchodem do kabin - také z pokutového kopu nařízeného přísně za strčení do R.Středulinského . Penaltu proměnil Čeleďa a snížil stav na 1:3.

 

Do druhé půle oba týmy vystřídaly, ale kvalitě hry to moc nepomohlo. Kombinace vázla, na obou stranách bylo dosti nepřesností, podle mínění některých diváků hra zkraje druhého poločasu připomínala „Holomajznu“.  Po špatném odkopu Prokopa zvýšil po 5ti minutách hry v druhé půli stav na 1:4 Režný.  Nepřesnou křížnou nahrávku Čeledi na Křena vystihl Kulenda, potáhl po levé straně a uvolnil Lišku, který ale netrefil.  Po chybě strážce domácí svatyně, který propustil lehký míč Lišky hosté v 57´vedli již 1:5 a do branky šel Miklas.  Domácí mírně ožili, Křen pálil z dvacítky těsně nad spojnici tyče s břevnem a po průniku Kristka levou stranou hřiště a jeho centru, poslal odražený míč do branky hostí Trvaj a snížil na 2:5.  Pak střílel z dálky Prokop mimo branku a Poulíčkovu střelu ze šestnáctky kryl Vykoukal na zemi u tyče. Cca 10 minut před koncem však z brejku utekl znovu Kadlčák a nové akvizici v domácí kleci nedal šanci. Hosté vedli 2:6 a domácí těsně před koncem už dokázali pouze snížit hlavičkou Prokopa z pozice zavánějící postavením mimo hru po centru T.Řiháčka na konečných 3:6. 

  Autor reportu: Vladimír Kundera


Sestavy


TJ Sokol Tečovice B
J. Čanda [-] (77. J. Miklas [-] ) - O. Trvaj [-] , M. Prokop [-] , R. Kristek [-] , M. Čeleďa [-] , T. Řiháček [-] , M. Mrlík [-] (83. M. Poulíček [-] ) , Š. Vendolský [-] , J. Koplík [-] (31. J. Středulínský [-] ) , M. Křen [-] , R. Středulínský [-] (46. J. Budín [-] )

TJ Halenkovice
M. Vykoukal [-] - D. Marholt [-] (46. F. Liška [-] ) , M. Režný [-] , M. Knichal [-] (84. O. Gabrhelík [-] ) , P. Marholt [-] (82. S. Kašpárek [-] ) - T. Režný [-] , O. Kadlčák [-] , J. Kulenda [-] - R. Vlachynský [-] - J. Sudolský [-] , T. Bořuta [-]

ŽK: 33. O. Trvaj , 70. M. Mrlík , 73. M. Poulíček - 75. P. Marholt , 86. S. Kašpárek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČECH Radim - HORÁČEK Richard (N), POLÁŠEK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FC Fryšták B 15 57:37 31
2 Doubravy 15 51:19 31
3 TJ Fatra Slavia Napajedla B 15 33:16 30
4 FC Slovácká Sparta Spytihněv 15 35:21 27
5 TJ Sokol Tečovice B 15 39:39 24
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Radim Staroba 21
2 Jan Hřebačka 17
3 Ondřej Divila 13
4 Filip Krejčík 11
5 Jiří Sudolský 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 50 69,4% 0
2 Radim Staroba 50 59,5% 0
3 Pavel Krátký 49 58,3% 1
4 Radim Mudrik 40 66,7% 0
5 Jiří Kadlík 26 43,3% 0
Zobrazit celou tabulku