M. Ott 21.
M. Ott 31. (p.)
2:5
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďálovice jsou s výkonem z Jeseníku spokojeny


Branky


21. M. Ott , 31. M. Ott (p.) - 10. D. Hora , 37. D. Hora , 60. J. Hojsák , 75. L. Táborský , 87. M. Najmon
0

Rožďálovice platily před zápasem v Hrubém Jeseníku za jasného papírového favorita a ačkoliv během šesti minut první půle prohrávaly, přidaly další čtyři branky a odvezly si všechny body za impozantní vítězství 2:5. Trenér hostí Miroslav KJořínek se tak nemusel tajit se spokojeností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dramatická první půle

Cíl namlsaných Rožďálovic byl před zápasem jasný: zvítězit, a tak i odčinit nečekanou domácí porážku 2:5 s Kovanicemi z posledního kola. Hráči hostí tak do zápasu s jasnou vidinou vlétli naplno a vcelku kvalitně hrající domácí dokázali přehrávat. Již v desáté minutě se povedlo Jakuba Hájka prostřelit Dominiku Horovi, čímž šli hosté do vedení. Domácí nechtěli dát nic zadarmo a ze všech sil se snažili vyrovnat, což se po dalších deseti minutách hry povedlo již tradičnímu střelci Miroslavu Ottovi. Ve 31. minutě právě Miroslav Ott překonal Karla Hospodku podruhé, tentokrát z pokutového kopu. Domácí se tak po otočení zápasu dostali do lepší herní pohody a pozvedli si sebevědomí.
To však opět o něco snížil Dominik Hora, který svým druhým zásahem skóre srovnal. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu. Stovka fanoušků, která se přišla na místní derby podívat, mohla být s kvalitou napínavého a bojovného utkání spokojena.

Druhou půli ovládli hosté

Do druhého poločasu vstoupili jasně lépe důrazní hosté, kteří se snažili vstřelit rychlou branku a zaskočit tím svého soka, který se o totéž snažil pouze prostřednictvím několika rychlých protiútoků. Gól přišel po čtvrt hodině od konce přestávky, kdy se konečně dočkali houževnatí hosté - trefil se totiž skvěle hrající střední záložník Jakub Hojsák
Hosté překonávali svého soupeře ve všech herních ohledech a zaslouženě mu utekli na rozdíl dvou branek po přesné střele Ladislava Táborského. Hrubý Jeseník se již na nic nezmohl a v samém závěru jej dorazil zásah Milana Najmona. Po vyrovnaném prvním poločase tak nedokázali hráči Hrubého Jeseníku držet se zdatnějšími ROžďálovicemi tempo, za což byli potrestáni třemi inkasovanými brankami z druhé půle a prohrou v derby, které dle našich informací kvalitně pískal Roman Myška.

BYLI JSTE NA ZÁPASE? CO NA NĚJ ŘÍKÁTE? JSTE SPOKOJENI S VÝKONEM ROZHODČÍHO MYŠKY? VŠE U NÁS MŮŽETE OHODNOTIT!



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Trenér hostí nám utkání okomentoval takto: "Šlo o derby sousedních vesnic, v němž nám šlo hodně i o to, abychom odčinili kolaps s Kovanicemi. Po vyrovnané první půli jsme druhou ovládli a zaslouženě jsme zvítězili. Kluky mohu pochválit, makali. Hlavně útočníci Kunc a Hora. Kunc tentokrát nahrával, Hora dával branky. Co mě též potěšilo byl suprový výkon hlavního arbitra, takového jsme tu dlouho neměli."



Sestavy


Hrubý Jeseník
J. Hájek [-] - R. Stránský [-] , V. Pivec [-] (84. T. Jirouš [-] ) , M. Lejnar [-] (79. M. Šifta [-] ) , T. Hurych [-] - P. Kozák [-] , R. Hurych [-] , D. Pulda [-] , J. Riesz [-] - M. Ott [-] , M. Jeník [-]

FC Trnavan Rožďalovice
K. Hospodka [-] - L. Táborský [-] , R. Černý [-] , R. Vlček [-] , D. Hora [-] , J. Hojsák [-] , M. Hojsák [-] , J. Veselý [-] , M. Najmon [-] , T. Ottomanský [-] , V. Kunc [-]

ŽK: 44. D. Hora , 73. M. Hojsák .
Hráči zápasu: V. Kunc , J. Hojsák , D. Hora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Myška Roman - MILLER Václav (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.