Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice rozstřílely Hrubý Jeseník 7:0


Branky


0

Milovice se úspěšně vypořádaly se svou krizí z počátku jarní fáze sezóny a po vítězství 6:1 si připisují další vvysokou výhru, tentokrát dokonce o sedm branek! Tímto rozdílem rozstřílely Hrubý Jeseník, navíc i s udržením čistého konta. Je tak vidět, že Milovice nic nevzdávají a ještě se poperou o co nejlepší umístění v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Krátký se dvakrát prosadil už v první půli

Hrubý Jeseník dorazil na hřiště Milovic ve značně prořídlé sestavě bez opor a jen se dvěma hráči na střídání. Již od počátku zápasu bylo vidět, že si jsou tohoto handicapu hostí vědomi zástupci obou celků: hosté působili odevzdaně a smířeně s porážkou a zůstávali zalezlí v obraně, kde se nejspíše pokoušeli o udržení bezbrankového stavu. Milovice však neměly s prostupováním tohoto defenzivního bloku žádný velký problém a zápas se zdál být jen otázkou skóre. To otevřel po čtvrt hodině hry Jan Krátký, domácí desítka. 
Obrana hostí zvládala dalších patnáct minut stíhat milovické tempo a nevystavit Jakuba Hájka situaci, kteoru by nezvládl řešit. Poté však defenziva selhala dvakrát během tří minut, když své příležitosti nejprve využil hráč s číslem sedm, Milan Dzurko a po něm opět nezaváhal Jan Krátký.
Po těchto gólech se zdálo, že soupeř už snad rezignuje i na obranu a domácí budou mít ve druhé půli lehkou práci.

Krátký dokončil hattrick

Milovice vstoupily do druhé půle aktivně, bavily padesátku příchozích fanoušků a snažily se o vylepšení statistiky vstřelených branek v tabulce. Krize v efektivitě se zdála již dávno zažehnána a potvrdil to i kapitán Jakub Beneš, který se trefil po deseti minutách od konce přestávky. Domácí měli proti odevzdanému a rezignovanému Hrubému Jeseníku lehkou práci. Převyšovali jej kombinačně, technikou i v soubojích a vytvářeli si nesrovnatelně více šancí, z nichž Jakub Hájek ještě několik vychytal. 
Nestačil však na přesné zakončení Pavla Müllera. V 79. minutě to už vypadalo, že si alespoň trochu napraví chuť, když vyrazil penaltu Jana Krátkého, ten se však k balónu dostal jako první a dodatečně jej uklidil do sítě. Mohl slavit hattrick a jeho tým vedl již o šest branek. Tu poslední, sedmou, si připsal opět kapitán Jakub Beneš a zakončil tak milovické galapředstavení.

BYLI JSTE NA ZÁPASE? ZAPOJTE SE DO HODNOCENÍ!



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Jakub Beneš: Zápas nám okomentoval dvoubrankový střelec a kapitán Milovic Jakub Beneš: "Samozřejmě jsem rád za výhru i za velký rozdíl ve skóre. Soupeř k nám přijel viditelně oslabený a byl si toho vědom, působil odevzdaně a jen se bránil, později už ani to. Vše bylo jen otázkou skóre a s tou jsme si poradili určitě obstojně. Musím pochválit Honzu Krátkého za hattrick, ale za neproměněnou penaltu něco do kasičky dá!"




Sestavy


AFK Milovice
S. Vlačiha [-] - M. Dlouhý [-] (46. P. Křivánek [-] ) , F. Novák [-] , P. Müller [-] (69. O. Novotný [-] ) , P. Zoubek [-] , J. Krátký [-] , J. Krátký [-] , L. Fér [-] , M. Dzurko [-] , J. Beneš [-] , V. Tangl [-] (69. B. Horváth [-] )

Hrubý Jeseník
J. Hájek [-] - T. Hurych [-] , R. Stránský [-] , V. Pivec [-] , M. Lejnar [-] - P. Kozák [-] , R. Hurych [-] , P. Čepička [-] - M. Ott [-] (46. P. Stránský [-] ) , T. Rais [-] - J. Frcek [-]

ŽK: 62. L. Fér - 17. J. Frcek , 90. J. Hájek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Salava Václav - VOJTÍŠEK Rudolf (N), OBRHEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.