Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník odehrál proti Běrunicím svůj nejhorší jarní zápas


Branky


0

Posílenému Sokolu Lipník se na jaře začalo dařit a drží se svými soupeři krok. Sice se stále nachází na posledním místě tabulky, ale získal dva body, přičemž druhý z nich byl lekce šokující - Lipník remizoval s první Kostelní Lhotou. V podobném duchu se pokusili hráči odehrát i zápas s Běrunicemi a poprvé vyhrát, nakonec však své vedení ztratili a byli poraženi o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stehlík trefil domácím vedení

Do prvního poločasu vstoupil Lipník dobře. Hráči nabuzení remízou s prvním celkem tabulky se chtěli po týdnu opět zviditelnit a získat své první vítězství v sezóně. Od úvodního hvizdu tedy byli běhaví a očividně dobře nalazení. Vytvářeli si šance a s papírovým favoritem dokázali držet krok. Přesto se ani jednomu týmu dlouho nedařilo otevřít skóre a David Libich i hostující Kamil Chrastný drželi i po půl hodině hry čistá konta. Uchytil se až rychlý protiútok domácího Zdeňka Doležala mladšího, který je v poslendí době ve formě a tentokrát zakombinoval s Janem Stehlíkem, který se trefil do odkryté branky a rozjásal všechny domácí fanoušky.
Sokol Lipník s ocitl v euforii a snažil se své vedení navýšit. Do obrany vkládal jen málo úsilí, a tak byl již ve 40. minutě potrestán gólem Pavla Náhlíka, který byl na hřišti jen deset minut.
Poločas tak skončil 1:1, což vypadalo pro domácí ještě nadějně.

Domácí nemysleli na zadní vrátka

Ve druhém poločase Lipník opět převážně zbrkle útočil a nevěnoval se dostatečně obranné činnosti. Soupeř se snadno dostával do protiútoků a bylo jen otázkou času, kdy takovou rychlou akci zužitkuje podruhé. Nakonec se tak stalo až čtvrt hodiny před koncem zápasu, kdy se prosadil Kamil Chrastný. Domácí Lipník se tak musel snažit útočit nadále a vsadit vše na jednu kartu, na vyrovnání nezbývalo příliš času. Hrál se útočný fotbal, kdy se dostávaly do soupeřovy otevřené obrany i Běrunice a nakonec se radovaly ze třetí branky.
Davida Libicha tentokrát prostřelil Radek Černý a osm minut před koncem bylo o výsledku takřka rozhodnuto.
Další gól už diváci neviděli a museli tak spokojit se smolnou porážkou svého týmu, který se nechal strhnout vytouženým vedením a podcenil soupeřovy síly.



Ohlasy k zápasu


Sokol Lipník
Zdeněk Doležal st.: Zápas nám okomentoval hráč Lipníku Zdeněk Doležal: "Chtěli jsme navázat na dobrý výkon s Kostelní Lhotou a brát tentokrát tři body. V dobré náladě jsme se dostali do vedení, které jsme si nehlídali a dál jen útočili. Soupeř toho využil, když otočil zápas z protiútoků a my jsme museli vsadit vše na ofenzívu. Do otevřené obrany daly Běrunice ještě gól na 1:3 a definitivně nás potopili. Šlo o náš nejhorší jarní zápas."




Sestavy


Sokol Lipník
D. Libich [-] - J. Stehlík [-] , J. Palyza [-] , Z. Doležal [-] , J. Zítka [-] , M. Švehla [-] , M. Jokl [-] , D. Baloun [-] (8. P. Malý [-] ) , Z. Doležal [-] , M. Gregar [-] , T. Mencl [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - V. Jirkov Mitrev [-] , O. Vaňura [-] , M. Chrastný [-] (85. T. Brzák [-] ) , L. Pavlíček [-] , R. Černý [-] , L. Hála [-] , T. Fiala [-] (30. P. Náhlík [-] ) , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 40. M. Švehla , 49. J. Zítka - 60. P. Náhlík .
Hráči zápasu: M. Gregar .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hlavička Pavel - SALAČ Miloslav (N), ČERNÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.