1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání první Kostelní Lhoty s posledním Lipníkem skončilo remízou


Branky


0

Od prvního jarního kola lze v omlazeném a posíleném mužstvu Lipníku pozorovat změny k lepšímu a pokrok v předváděné hře i výsledcích. Přesto snad ani ten největší optimista nečekal, že svůj druhý bod získá Lilník proti prvnímu celku tabulky. Tento scénář se však stal realitou a zaskočil především domácí fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udrželi v půli bezbrankový stav

Jak se dalo čekat, domácí začali utkání sebejistě a snahou o pohledný fotbal. Navzdory tomu však vyrukovali hosté se svou bojovností a touhou po bodech za nečekaně dobrý výsledek. Dokázali tak favorita často zastavit v nejlepším a nepouštěli ho do žádných vyložených příležitostí k otevření skóre. Hosté jich sice neměli o moc víc, ke konci poločasu však působili lépe a dovedli první poločas k behbrankovému výsledku, s nímž nebyl smířený ani jeden z týmů. Příchozí dováci si mohli o přestávce pochvalovat napínavé a vcelku i pohledné utkání.

Lipník zápas málem otočil

Do druhé půle vstoupili o něco lépe domácí, pro něž by prohra s posledním týmem tabulky, a ještě navíc před domácími diváky, znamenala přeci jen takovou menší ostudu. Snažili se ze všech sil a v 65. minutě šli do vedení gólem záložníka Michala Máchy po pěkném dloubáčku za obranu. Srdnatí hráči Lipníku však nic nevzdávali a byli odhodláni neprohrát. Tlačili se do nebezpečných šancí, které zakládal především záložník Jiří Zitka a pět minut před koncem opravdu srovnali stav. Stejně jako v minulém utkání se trefil Zdeněk Doležal mladší, tentokrát hlavou. Vysunul se ze stopera na post útočníka, což se při standardní situaci vyplatilo. Hosté mohli utkání dokonce otočit, ale fotbalové štěstí při nich nestálo, v samém závěru trefili tyč. Nikdo však nepochybuje, že i s remízou mohou být spokojení.



Ohlasy k zápasu



Sokol Lipník
Zdeněk Doležal st.: Hráč Sokolu Lipník nám okomentoval zápas takto: "Remízu jsme si zasloužili a to stálo při domácích ještě štěstí, když jsme na konci trefili tyč. Jsme rádi, že jsme potvrdili své jarní zlepšení a uhráli dobrý výsledek proti prvnímu týmu tabulky, který v tomto vzájemném utkání ani nebyl tak nebezpečný jako my. Šlo o slušný zápas se slušným rozhodčím a výsledkem, který jsme nečekali snad ani my sami."



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - J. Čábelka [-] , T. Andrle [-] , M. Kvíz [-] , T. Pokorný [-] - M. Mácha [-] , T. Drobný [-] , M. Sládek [-] , M. Bláha [-] - M. Břichnáč [-] , M. Pavlík [-]

Sokol Lipník
D. Kotek [-] - M. Švehla [-] , A. Kapička [-] , J. Stehlík [-] , M. Gregar [-] , J. Palyza [-] , T. Mencl [-] , Z. Doležal [-] , J. Zítka [-] , M. Jokl [-] , Z. Doležal [-]

ŽK: 78. M. Jokl .
Hráči zápasu: J. Zítka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Salava Václav - ŠŤASTNÝ Roman (N), SALAČ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.