1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Běrunice přehrály Hrubý Jeseník


Branky


1

Běrunice se doma střetly s Hrubým Jeseníkem a ačkoliv byly celý zápas lepším týmem, branky se dočkaly až v samém závěru z přímého kopu Ondřeje Vaňury. Své tři body si domácí za pohledný fotbal a množství šancí, jimiž bavili diváky, nezpochybnitelně zasloužili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli převahu od začátku

Od úvodu utkání sledovali diváci svižný fotbal, kvůli mnoha nepřesnostem ovšem bez většího počtu šancí. Domácí si užívali míče více a především Petr Hála a Valentin Jirkov Mitrev zakládali útočné akce. K první střele zápasu se přesto dostal soupeř, nicméně Kamila Chrastného svým pokusem do středu brány nezaskočil. 
Po dvaceti minutách hry přešel právě Jirkov Mitrev Valentin přes dva hráče soupeře a pohlednou uličkou vyslal Ondřeje Vaňuru, který se i díky šťastné teči dostal ke střele a prověřil Jakuba Hájka. "Valentino," který operoval mezi středem hřiště a jeho pravým krajem, byl opravdu středobodem domácích akcí. Další nebezpečný útok rozjel opět on, když vyslal z otočky Libora Hálu, který si nalevo ještě narazil a ve výhodě vystrašil brankáře, který míč neudržel. Do dorážky se vrhl Ondřej Vaňura, ale ve velmi snadné pozici selhal a jeho pokus se snel na vrchní síť.
Po standardní situaci zleva rozehrané hostujícím Petrem Kozákem selhal s odvracením centru jinak takřka bezchybný Valentin a následně i překvapený Jiří Podněcký. Naštěstí pro domácí se soupeř ve střelecké pozici uchýlil k nepřesné finální přihrávce.
První půle tak skončila bez branek, avšak příchozí diváci se nudit zdaleka nemuseli.

Faulovaný Vaňura rozhodl z přímého kopu

 Do druhé půle vstoupil aktivněji Hrubý Jeseník, který využil soupeřova nedůrazu a váhání v obraně. Střílet mohl Daniel Pulda, jemuž šel balón přímo proti noze, ale domácí záložník selhal, když zatočil střelu po zemi mimo tři tyče. Běrunice se ovšem také nenehaly zahanbit a vytvářely si šance. Na centr Valentina naskočil osamocený Tomáš Fiala, hlavičkoval však přímo doprostřed. Další velká šance domácíh přišla po vhazování Libora Hály na Ondřeje Vaňuru, který ještě přihrál pod sebe Davidu Hálovi. Ten za běhu zamířil k tyči, přízemní pokus brankář na druhý pokus zkrotil. Podobně zasahoval po další střele Fialy, který se uvolnil pohlednou stahovačkou.
V 80. minutě střídající Marek Černý v barvách Běrunic přihrál nejprve nepřesně, poté však dostal druhou šanci a patou vysunul Vaňuru, který se pustil do samostatného úprku zakončeného faulem Pavla Stránského. K přímáku těsně za šestnáctkou se postavil právě faulovaný Ondřej Vaňura a přes zeď zamířil přesně k pravé tyči. Brankář byl u míče pozdě. Do konce zápasu byly nadále aktivnější Běrunice. Další branku sice nepřidaly, ale své tři body si zasloužily.

 

 

Zdroj: Youtube.com



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , M. Chrastný [-] (82. P. Fiferna [-] ) , J. Podněcký [-] , R. Černý [-] (58. M. Černý [-] ) , L. Hála [-] , T. Fiala [-] , P. Hála [-] (80. M. Čížek [-] ) , D. Hála [-] , M. Poláček [-]

Hrubý Jeseník
J. Hájek [-] - R. Stránský [-] , P. Stránský [-] , V. Pivec [-] , T. Hurych [-] (40. M. Lejnar [-] ) - P. Čepička [-] , R. Hurych [-] , D. Pulda [-] (58. L. Krejčík [-] ) - M. Ott [-] , J. Jeník [-] - P. Kozák [-] (83. T. Jirouš [-] )

ŽK: 54. M. Poláček - 78. P. Stránský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Voborník Josef - JANOUCH Marek (N), FRCEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 4. 2016 20:47
Běrunice - Hr. jeseník 1 : 0 video https://www.youtube.com/watch?v=uKvwlysXwh8