0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Loučeň ve šlágru kola vyhrála v Milovicích


Branky


0

Sedmnácté kolo Okresního přeboru Nymburk nabídlo dva souboje týmů z čela tabulky. Rožďálovice porazily Ostrou 3:1 a s napětím se čekalo také na duel Milovic proti druhé Loučeni, kterou čeká ještě dlouhá cesta, pokud se chce dostat zpět před Kostelní Lhotu a dočkat se postupu. Pro hosty bylo vítězství v tomto zápase velmi důležité a nakonec si kýžené tři vody vybojovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prisčák prostřelil vše, co mu stálo v cestě

Zápas začal ve svižném tempu bez nějakého oťukávání se. Oba celky prahly po vítězství a snažily se o něj za každou cenu. Do první velké šance se dostal domácí Vojtěch Tangl, k němuž se šťstně odrazil míč. Milovický hráč si s ním však neporadil a branku netrefil. Tato chyba ho musela mrzet dvojnásobně už ve třinácté minutě, kdy se hosté dostali do vedení. Po standardní situaci se dostal k nedůrazně odvrácenému centru Tomáš Prisčák a do slova a do písmene prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Jeho střela z úhlu prošla chumlem hráčů a nakonec také mezi nohama brankáře Jana Havelky. Míč se nadále pohyboval především ve středu pole. Více si ho užily prohrávající Milovice, nedokázaly se s ním však příliš dostávat na polovinu soupeře a nevypracovaly si tak pořádnou příležitost na srovnání stavu utkání. 
První poločas tak skončil výsledkem 0:1 a vědomím domácích, že musí zabrat, aby dosáhli na body.

Mareš potrestal chybu stopera

Druhou půli začaly dobře oba týmy. Loučeň si vytvářela tlak, ale ne vyložené šance a Milovice se naopak dostávaly k náhlým zakončením. Velká rána pro domácí přišla v 51. minutě, kdy nejistý stoper dlouho váhal u míče, Pavel Mareš mu po dobrém napadání vypíchl balón, udělal kličku brankáři a zvýšil na 0:2. Hosté si tak pojistili vedení a výrazně se přiblížili k vítězství. Výsledek si dokázali pohlídat a to z velké části díky skvěle hrajícímu defenzivnímu záložníkovi Janu Štěpánkovi. Milovice se sice v samém závěru utkání začaly dostávat do větších šancí, ale nedávali ani ty největší tutovky. jejich střely končily většinou mimo tři tyče. V kritických momentech zakročil jistý Petr Bednář, a tak mohli hosté slavit velmi důležité vítězství a dostali se minimálně na den na první místo tabulky. Hráči si nyní musí počkat na výsledek zápasu Hrubý Jeseník - Kostelní Lhota.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Jakub Beneš: Domácí kapitán neměl příliš co chválit: "První polovinu hry jsme byli hodně u míče, nedostávali jsme se s ním však příliš dopředu. Ve druhé půli jsme již šance měli, ale naložili jsme s nimi špatně a nevstřelili branku. Mrzí nás hlavně nízká efektivita v zakončení a individuální chyby. Tyto dvě složky nám utkání prohrály a my se musíme zvednout do dalších zápasů."

FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Trenér vítězného týmu mohl být spokojený: "Vyhráli jsme zcela zaslouženě. Hráči dodržovali domluvenou a nacvičenou taktiku a nenechali se zaskočit soupeřovým držením míče ani šancemi. Byli jsme lepší a naštěstí se to projevilo také na skóre. Zvítězili jsme a ceníme si toho."



Sestavy


AFK Milovice
J. Havelka [-] - P. Müller [-] , M. Dzurko [-] (70. M. Dlouhý [-] ) , V. Tangl [-] , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , J. Krátký [-] , I. Plecitý [-] , S. Vlačiha [-] , P. Zoubek [-] (46. L. Fér [-] ) , F. Novák [-]

FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - J. Štěpánek [-] , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] (80. F. Folbrecht [-] ) , T. Vlasák [-] , J. Holler [-] , L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , J. Bašus [-] , J. Šulc [-] (76. M. Vrabec [-] ) , D. Holánek [-] (84. M. Špalda [-] )

ŽK: 16. S. Vlačiha , 41. M. Dzurko , 88. J. Krátký - 69. T. Prisčák , 74. J. Štěpánek , 89. J. Bašus .
Hráči zápasu: J. Štěpánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - VOJTÍŠEK Rudolf (N), HOLÁNEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.