3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji týmů z čela tabulky porazily Rožďálovice Ostrou


Branky


0

Jak Rožďálovicím, tak Ostré B se na podzim dařilo a dostaly se na třetí a čtvrté místo. Oba celky se zdají být ve formě i v podzimní fázi soutěže a tak se na jejich vzájemný duel s napětím čekalo. Po vyrovnané první půli dokázali domácí rozhodnout a měli důvod k oslavám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Hojsákovu trefu reagoval hostující Dozorec

Příchozí diváci sledovali kvalitní podívanou. Již od pohledu byli hráči Ostré většinou starší než domácí fotbalisté, ale s míčem si radili dobře, jak se dalo očekávat. Zprvu se dokonce mohli zdát lepší, ale nevytvořili si vyloženou šanci a naopak za domácí se dostal do dobré příležitosti Jakub Hojsák, který v desáté minutě překonal brankáře Chaloupku.
Hosté předváděli pohledný fotbal, byli více na míči a snažili se ze všech sil o vyrovnání. Tuto převahu korunoval brankou na 1:1 Jiří Dozorec ve 37. minutě a opět zvýšil naděje hostí na bodový zisk. Ti měli v závěru první půle stejně jako v celém jejím průběhu mírnou převahu, nedokázali jí však využít a skóre otočit. První půle plná pěkného fotbalu tak skončila 1:1.

Závěrečný tlak Ostré body nepřinesl

Do druhé půle vstoupili naopak lépe domácí hráči. Začali ji velice aktivně, hodně běhali a vytvářeli si šance. Takto dokázali odehrát čtvrt hodiny a díky svému nasazení se opravdu dočkali vedení. V 58. minutě se zapsal na listinu střelců přesným zásahem Vlastimil Kunc a potěšil domácí fanoušky. Hráči hostí měli opět co dohánět a proti unavenému soupeři si vytvořili značnou převahu a stále ji stupňovali. Od 75. minuty se již hrálo prakticky na jednu branku a domácí se museli zatáhnout na vlastní půli. Béčko Ostré se však nedostalo do žádné tutovky a vyrovnání se tak nedočkalo. Naopak platilo nedáš - dostaneš a po protiútoku do otevřené obrany se v 89. minutě prosadil střídající Richard Černý a udělal za zápasem definitivní tečku. V jednom z nejočekávanějších a zatím nejnapínavějších utkání podzimu tak Rožďálovice porazily po vyrovnaném poločase Ostrou 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Domácí trenér Miroslav Kořínek mohl být s výsledkem spokojený: "Přijel proti nám vyrovnaný soupeř, který hrál lépe. V jeho kádru bylo mnoho starších hráčů a celkově na mě mužstvo působilo namistrovaně. Byli však dobrým a těžkým soupeřem. V první poločase jsme uhráli jen remízu, do druhé jsme naštěstí vstoupili aktivně a dostali se do vedení. Posledních patnáct minut nás Ostrá dokázala opravdu zatlačit do hluboké obrany, přesto se soupeř neprosadil a my jsme si naopak pojistili vítězství. Soupeř začal druhou půli vlažně a to se mu vymstilo."




Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
Z. Janura [-] - M. Hojsák [-] , V. Kunc [-] (88. R. Černý [-] ) , R. Slavík [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , L. Táborský [-] (56. T. Hoffmann [-] ) , J. Hojsák [-] , F. Veselý [-] , J. Veselý [-] (80. T. Nechánský [-] ) , R. Vlček [-]

Ostrá B
J. Chaloupka [-] - L. Doseděl [-] , T. Uher [-] (82. J. Jehlička [-] ) , J. Dozorec [-] , R. Sedlák [-] , P. Císař [-] , T. Birkuš [-] , L. Vavřík [-] , P. Čáp [-] , J. Vojtěch [-] , T. Cabrnoch [-]

ŽK: 14. V. Kunc , 70. D. Hora - 28. P. Císař , 82. T. Cabrnoch .
Hráči zápasu: V. Kunc .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Havlas Petr - SUCHOMEL Jiří (N), KOSTENKO Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.