4:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva hráči Přerova se nechali zbytečně vyloučit a darovali vítězství Všejanům


Branky


22. P. Bouška (p.) , 45. D. Hejduk , 54. D. Král , 67. R. Kučera - 2. M. Šenkýř , 36. R. Veselý
0

Přerov zajížděl na hřiště ve Všejanech k duelu, který se dal snadno tipovat na vyrovnaný. Možná by tomu tak bylo nebýt dvojice hostujících hráčí, kteří se nechali vyloučit již v průběhu první půle. V té se Přerov ještě držel a dokončil ji remizovým výsledkem. Na druhou však nezbyla potřebná energie k souboji s početní přesilou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě hloupá vyloučení Přerova

Hra působila v prvních minutách poměrně vyrovnaně. Hosté sice od druhé minuty vedli po rychlé brance střelce Šenkýře, ale nikdo nepředváděl výjimečné výkony a balón se pohyboval vesměs ve středu pole. Zásadní zlom přišel ve 22. minutě, kdy mířil míč do brány a obránce František Skuhravý jej za letu vyrazil rukou ven. Dostal nezpochybnitelnou červenou kartu a jeho mužstvo navíc muselo čelit pokutovému kopu.
Ten s přehledem proměnil útočník Petr Bouška, který se na jaře již jednou stal hráčem kola, a srovnal skóre utkání. Domácím se však proti deseti nehrálo nijak zvlášť lépe a ve 36. minutě inkasovali. Hosty poslal do vedení záložník Radek Veselý.  Domácím se opět podařilo srovnat. O "gól do kabiny" se postaral v poslední minutě první půle David Hejduk.
Po jeho trefě začal přerovský útočník Šenkýř, který otevíral skóre, zesměšňovat sudího a ššel předčasně do sprch.

Domácí proti devíti snadno vyhráli

Do druhé půle museli nastoupit hosté v devíti lidech a na herním projevu to bylo znát. Soupeře nemohli stíhat, byli všude pozdě a začaly jim docházet fyzické a pravděpodobně i psychické síly. Remízu drželi jen devět minut, poté se dostali poprvé do vedení domácí. Milana Valentu prostřelil nejlepší hráč utkání David Král, který si kromě branky připsal i dvě asistence.
Fotbalisté domácího celku nadále stupňovali svůj tlak a soupeř spíše bránil. V 67. minutě zvýšil na 4:2 Radek Kučera
Další branky se příchozí diváci nedočkali a museli se spokojit s výsledkem 4:2, který byl podmíněn především dvěma šervenými kartami pro hostující hráče. Absence Františka Skuhravého a Matěje Šenkýře by mohla být pro Přerov nad Labem problémem i v dalším kole.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Petr Bouška: Zápas okomentoval střelec první branky domácích Petr Bouška: "S výsledkem jsme spokojení, ačkoliv jsme nehráli nijak pohledný fotbal a nepředvedli dobrý výkon. K vítězství nám samozřejmě dopomohly především dvě soupeřovy červené karty za hru rukou a zesměšňování rozhodčího. Věřím, že v příštím kole předvedeme lepší hru."




Sestavy


Sokol Všejany
M. Dlouhý [-] - P. Bouška [-] - D. Král [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , D. Hejduk [-] , R. Kučera [-] , M. Mádle [-] , M. Sutter [-] , L. Michl [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - F. Skuhravý [-] , M. Forejt [-] , J. Kadeřávek [-] , M. Čurda [-] - R. Veselý [-] , A. Neuhausel [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] - J. Adamec [-] , M. Šenkýř [-] -

ŽK: 51. M. Mádle , 58. D. Hejduk , 83. M. Sutter - 87. J. Adamec . ČK: 22. F. Skuhravý , 45. M. Šenkýř .
Hráči zápasu: D. Král .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Pažout Jan - BÁRTA Vladimír (N), KODEŠ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.