6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice přejely Běrunice 6:0


Branky


4. P. Kukla , 7. J. Černý , 29. P. Kukla , 37. P. Kukla , 63. O. Kubina , 71. O. Kubina
0

Utkání Kovanic s Běrunicemi se dalo snadno označit za duel bez zjevného favorita. Jako by si hráči obou celků řekli, že se jim to tak nelíbí, předvedli na hřišti naprosto rozdílné výkony a domácí Kovanice zvítězily nečekaně vysokým rozdílem 6:0 a získaly důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukla zaznamenal rychlý hattrick

Šedesát domácích fanoušků vůbec nedostalo prostor k případným pocitům nudy. Od prvních minut byli jejich oblíbenci jasně lepší a řídili vývoj utkání. Svou aktivitou dostali soupeře okamžitě pod tlak a zužitkovali jej po pouhých čtyřech minutách hry, kdy otevřel skóre vysoký útočník Petr Kukla, jemuž se na jaře náramně daří.
Kovanice soupeře nadále přehrávaly a po rychle vstřelené brance svou aktivitu vůbec nepolevily. Hned v sedmé minutě se tak dočkaly zvýšení na 2:0, o nějž se postaral Josef Černý. Ten překonal radka Ouzkého bez větších potíží.
Hostující obrana začala po této brance fungovat lépe a již nedávala soupeřovým útočníkům tolik prostoru. Přesto se podařilo Petru Kuklovi zvýšit ve 29. minutě na 3:0.
Dvě branky mu nejspíše nestačily a tak Kukla přidal o pouhých osm minut později třetí a dočkal se nevídaně rychlého hattricku.
První půle byla zcela jasně v režii domácích, kteří měli třibodový zisk téměř jistý.

Dařilo se i střídajícímu Kubinovi

Druhá půle se dohrávala spíše z povinnosti, převaha domácích, kteří již vysoko vedli, byla zcela jednoznačná. V 57. minutě tak mohl být střídán za potlesku přihlížejícíh fanoušků Kukla, kterého na trávníku nahradil Ondřej Kubina. Ukázalo se, že vůbec nešlo o špatný krok. Čerstvý hráč se trefil již po šesti minutách na hřišti.
Běrunice si konečně vytvořily několik málo šancí, zahrozily především ze dvou protiútoků. Branky se však nedočkaly a záhy mohl na druhé straně slavit opět Kubina.
Za stavu 6:0 se už jen dohrávalo. Byl k vidění opravdu jednostranný zápas od první do poslední minuty a domácí si vítězství nezpochybnitelně zasloužili. Je otázkou, zda šlo o jednorázový výsledek, nebo zda Kovanice opravdu nabraly formu. Vše ukáže čas.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Zápas okomentoval za Kovanice spokojený trenér Lukáš Kout: "Utkání bylo zcela jednoznačné, soupeře jsme přehrávali od samého začátku. Po naší sérii střídání si vypracoval jediné dvě šance a ty nedal. tři body jsme si zasloužili a mohu kluky s klidným svědomím pochválit."




Sestavy


FK Kovanice
D. Dvořák [-] - P. Kukla [-] (57. O. Kubina [-] ) , J. Kunc [-] , Z. Gajdoš [-] , D. Poklop [-] (46. R. Kopecký [-] ) , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] , R. Hanuš [-] , M. Stránský [-] (46. J. Martínek [-] ) , J. Jelínek [-] , T. Černý [-]

Sokol Běrunice
R. Ouzký [-] - O. Vaňura [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , M. Chrastný [-] , J. Podněcký [-] (46. K. Chrastný [-] ) , R. Černý [-] , L. Hála [-] , T. Fiala [-] , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , P. Pilař [-] (20. R. Dvořáček [-] )

ŽK: 86. O. Kubina - 39. O. Vaňura .
Hráči zápasu: D. Dvořák , P. Kukla , O. Kubina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kopic Miloslav - KOMÁREK Martin (N), OUZKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.