0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník proti Hrubému Jeseníku nevyhořel, na body však nedosáhl


Branky


7. M. Ott , 72. R. Hurych
0

Lipník se v Okresním přeboru Nymburk nachází na takřka beznadějně posledním místě, po podzimní fázi soutěže měl bodový zisk stále na nule a nelichotivé skóre 13:71. Proti Hrubému Jeseníku, o jehož zimní přípravě jsme včera referovali, tak doma na úvod jara nastupoval v roli jasného outsidera. Přesto se domácí prali o body až do konce a překvapili možná i sami sebe, když dlouho drželi skóre 0:1, které jim nakonec pokazil Roman Hurych.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubý Jeseník šel rychle do vedení

Hosté utkání na hřišti posledního celku tabulky nepodcenili a přijeli v silné sestavě doplněné o některé hráče B-mužstva nahrazující zraněné opory. 
Již od samého počátku mohla čtyřicítka příchozích diváků sledovat atraktivní svižný fotbal a těšit se z kombinace svých oblíbenců, kteří měli ve středu hřiště nečekaně převahu v kombinaci. Přesto si Lipník nevytvořil vyloženou střeleckou pozici a naopak jeseničtí se odhodlali k rychlému protiútoku, kdy na pravé straně založili akci na jeden dotyk zakončenou gólem nejlepšího střelce týmu Miroslava Otta po přesném centru Petra Čepičky.
Ani po obdržené brance se Sokol Lipník nevzdával nadějí na bodový zisk a hrál vyrovnanou partii, z obvyklé kombinace kolem středového kruhu se dokonce dostal k několika neúspěšným brejkům. Proti nim skvěle zasáhl a své mužstvo podržel brankář Jakub Hájek.
Hosté tak šli po poločase do kabin za očekávaného vedení, které však bylo těsnější a pracnější, než by mělo proti poslednímu celku být.

Lipník vyrovnat nedokázal

Druhy poločas začal Lipník aktivněji a využíval častých chyb v soupeřově kombinaci, která byla často zbrklá a nepřesná. Hosté se po chvíli dokázali uklidnit a získat ze hry více než soupeř, který musel sahtat k faulům, kterých bylo nakonec hojné množství na obou stranách. Ze standardních situací ovšem týmy nic pořádného nevymyslely a tak zůstaly tyto šance nevyužity. Proměněn zůstal až rohový kop Petra Kozáka ze 72. minuty, na nějž si počkal ve velkém vápně Tomáš Hurych, urostlý stoper nosící kapitánskou pásku a hlavou usměrnil míč do sítě.
O dvě minuty později mohli hosté své vedení opět navýšit, když sprintoval hráč rezervy Tomáš Rybín plný čerstvých sil po pěti minutách na hřišti sám na brankáře. Jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel.
Sokol Lipník tak na úvod jara neodehrál proti týmu z vrchní poloviny tabulky vůbec špatné utkání a vypadá to, že by brzy mohl získat své první okresní body.

 



Ohlasy k zápasu



Hrubý Jeseník
Lukáš Krejčík: Své stanovisko nám za hosty poskytl asistent trenéra Lukáš Krejčík, který po zranění odehrál i závěr utkání: "Jsme rádi za tři body z prvního jarního utkání, i když byly těžce vydřené. Myslím, že rozhodlo nasazení a fyzická sila. Ačkoli je Lipník na posledním místě tabulky, má podle mě velice zkušený tým borců a není radno je jakkoli podceňovat . Před utkáním jsme také měli strach z jeho případných posil."



Sestavy


Sokol Lipník
D. Libich [-] - Z. Doležal [-] , M. Salač [-] , M. Jokl [-] , M. Gregar [-] , P. Tejnický [-] , J. Palyza [-] , J. Zítka [-] , M. Švehla [-] , P. Malý [-] , T. Mencl [-]

Hrubý Jeseník
J. Hájek [-] - R. Stránský [-] , M. Lejnar [-] (70. T. Rybín [-] ) , T. Hurych [-] , R. Hurych [-] , V. Pivec [-] , P. Stránský [-] - J. Bobek [-] (81. L. Krejčík [-] ) , P. Kozák [-] - P. Čepička [-] , M. Ott [-] (88. M. Jeník [-] )

ŽK: 65. M. Gregar - 56. T. Hurych , 60. R. Hurych , 82. P. Kozák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kopic Miloslav - SALAČ Miloslav (N), MILLER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.