0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milovice na úvod jara vezou tři body z Běrunic


Branky


22. F. Novák , 66. L. Fér , 73. J. Beneš
0

Milovice hrající stabilně na vrchních příčkách tabulky se v prvním jarním kole představily na hřišti Sokolu Běrunice. Dle umístění se Milovice daly snadno pasovat do role favorita, s níž si vítězstvím 0:3 hladce poradily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřela dorážka

Od úvodního hvizdu měli více ze hry hostující fotbalisté, kteří přesnými přihrávkami dobývali obranu Běrunice a vítězili v soubojích. Snaha o ohrožení branky Kamila Chrastného však byla dlouho neúspěšná a šancí viděli diváci na obou stranách poskrovnu.
Střeleckou smůlu se pokusil jako jeden z prvních prolomit Krátký, který napřáhl hranicí šestnáctky a vylekal domácího gólmana. Ten situaci nezvládl ideálně a po odraženém míči se vrhl František Novák, který ho mohl bez problémů doklepnout mezi tři tyče.
Do konce první půle se Běrunice nedostala do žádné vyložené pozice ke srovnání skóre a tak se šlo do kabin za těsného milovického vedení.

Potvrdilo se známé nedáš -dostaneš

Do druhého dějství vstoupila výrazně lépe Běrunice, kerá si vytvořila dvě zcela jisté šance ke skórování. Nakonec se však ukázalo, že ne každý dovede chladně zakončit, když šla první ze střel na brankáře Jana Havelku a druhá zcela mimo jeho svatyni.
Jak to tak nejen ve fotbale bývá, neproměněné šance bývají tvrdě trestány a v tomto případě se o to postaral po vydařeném centru Lukáš Fér, který na přihrávku naskočil hlavou a trefil se zcela přesně. Třetí branku vsítil milovický kapitán Jakub Beneš, kterému po rohovém kopu stačilo trhnout balón hlavou do prázdné brány.
Po jeho zásahu se hra uklidnila a domácí nekladli větší odpor. Hrálo se v pomalém tempu, možná i zásluhou špatně připraveného terénu, hráči často kazili i přihrávky na krátké vzdálenosti.
V nepříliš pohledném zápase se nakonec mohly radovat z vítězství Milovice a zdají se být ve formě na další kola.



Ohlasy k zápasu



AFK Milovice
Jakub Beneš: Kapitán hostí, který uzavíral stav utkání o zápase prohlásil: "Nebylo to příliš fotbalové. Nakopávalo se a na špatném terénu se hrálo v pomalém tempu. Měli jsme více šancí a štěstí, že soupeř své dvě spálil. Za vítězství jsem rád, ale herně to byla bída plná přerušování."



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , M. Černý [-] (29. P. Pilař [-] ) , J. Podněcký [-] , P. Hála [-] , R. Černý [-] (60. M. Chrastný [-] ) , L. Hála [-] , T. Fiala [-] (74. P. Štěpán [-] ) , M. Čížek [-] , D. Hála [-] , M. Bambas [-]

AFK Milovice
J. Havelka [-] - L. Fér [-] , P. Zoubek [-] (57. S. Vlačiha [-] ) , J. Krátký [-] , V. Tangl [-] , I. Plecitý [-] , J. Beneš [-] , F. Novák [-] , M. Dzurko [-] , B. Horváth [-] (74. O. Novotný [-] ) , J. Krátký [-]

ŽK: 50. M. Bambas .
Hráči zápasu: J. Havelka , J. Beneš , J. Krátký .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Salava Václav - JANOUCH Marek (N), HOUDEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.