M. Broum 62.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevyzpytatelná Nečín překvapivě získala tři body z Luhů


Branky


0

Fotbalisty Sparty Luhy po dobrém výkonu na Dobříši čekalo v domácím prostředí mužstvo Nečíně, který dle posledních zápasů mělo patřit mezi snadnější soupeře. Domácí čekali, že si připíšou do tabulky tři body, tvrdě však narazili. Hosté je v prvním poločase zaskočili dvěma úspěšnými brejky a po změně stran jim povolili výsledek jen korigovat z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečínští se zabarikádovali a z brejků udeřili

Nečínští se od začátku zatáhli na svou polovinu, čímž domácím zavřeli prostor k rychlým průnikům přes útočníky a kraje zálohy. Standardní obraz hry nakonec vypadal tak, že domácí drželi míc na své půlce, přenášeli hru a následně se dlouhým nákopem snažili dostat za obranu protivníka, který se spolehal na rychlé protiútoky. Z obou takových protiútoků domácí inkasovali. V 25. minutě dopravil za záda Slepičky míč hbitý Kretschmer a po půlhodině překonal sparťanského gólmana Koza. Do konce poločasu se domácí marně snažili něco vymyslet. První střelu na Kubínovu branku vyslali až ke konci poločasu, což bylo žalostně málo. 

O přestávce došlo k přeskupení řad domácích a hra již byla nebezpečnější. Změna rozestavení na 3-4-3 přinesla větší tlak a hosté se již pouze bránili. Zvrat mohla po serii rohů přinést penalta po ruce jednoho z nečínských hráčů, ze které kapitán Broum vsítil kontaktní gól. Poté se zaskvěl golman hostů Kubín, který vychytal tutovku domácímu Hadačovi. Ten jej málem přehodil a tři minuty před koncem nečínský brankář vyrazil ránu Beňa z velkého vápna, která mířila k tyči. Hosté si za svou takticky zvládnutou hru odvezli tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Luhy
Lukáš Beňo (útočník):: K zápasu jsme přistoupili jako k pouťáku, bez pohybu, nasazení a hosté trestali. Po vedoucím gólu si zalezli v sedmi lidech dozadu a my neměli, jak se prosadit. Přeskupením řad v druhém poločase jsme se dostali více do hry, hosty však držela těsná obrana a perfektní Kubín. Pro nás je tento výsledek veliká a zbytečná ztráta. Nečín byla asi nejméně kvalitní z dosavadních soupeřů, nicméně taktickou hrou vyhrála.

TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (hrající kouč):: V první půli jsme po chybách domácích šli do vedení 2:0. Byli jsme lepší a měli jsme přidat další góly. Po změně stran domácí prostřídali, změnili rozestavení hráčů, začali bojovat a zatlačili nás. Po ruce našeho hráče z penalty snížili. Kdyby jsme v druhé půli využili aspoň nějakou z mála šancí, nemuseli jsme se strachovat o výsledek.



Sestavy


TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - J. Fejt [-] (75. R. Matyáš [-] ) , T. Mazour [-] , M. Čech [-] , J. Jun [-] , D. Krůta [-] - R. Mařík [-] , M. Broum [-] , L. Matějka [-] (60. M. Hadač [-] ) , V. Kout [-] - L. Beňo [-]

TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - J. Převor [-] , J. Žaloudek [-] , V. Vacek [-] , J. Vršecký [-] (90. M. Horký [-] ) , T. Kretschmer [-] , D. Hnida [-] , J. Jelínek [-] , A. Petřina [-] , D. Budínský [-] , J. Koza [-] (69. O. Chýla [-] )

ŽK: 44. L. Matějka , 70. D. Krůta .
Hráči zápasu: M. Kubín , T. Kretschmer .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Doubrava Jakub - SPILKA Petr (N), VACEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.