Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pičín zabral, ale Nečín neprodala svou kůži lacino


0

Fotbalisté Sokola Pičín konečně vymazali nulu na kontě na jaře získaných bodů. Díky střeleckému procitnutí útočníků Lukáše Ježka s Petrem Červenkou si doma poradili s týmem Nečíně, ale byla to fuška. Hosté totiž prokázali bojovného ducha a duel nezabalili ani za stavu 3:0 pro domácí, kdy je dvěma slepenými góly vrátil do hry záložník Tomáš Kretschmer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Vacek neproměnil penaltu

Hostující fotbalisté Sokola Nečín se potýkají s rozsáhlou marodkou, kvůli které se jim zcela rozsypala základní sestava, a tak do souboje v Pičíně vyrukovali s několika hráči z B-týmu. Přesto se favorizovaného mužstva Pičína nezalekli a brzy mohli jít do vedení z pokutového kopu. K jeho exekuci se postavil kapitán Vratislav Vacek, ovšem možností poslat svůj tým do vedení trestuhodně pohrdl. Zatímco hosty tento moment otřásl, hráči Pičína se po rozpačitém začátku dostali do hry a ve 22. minutě i do vedení, které jim zajistil útočník Lukáš Ježek. Byla to jediná vyložená šance domácích v první půli a hned skončila gólem.

Úvod druhého poločasu patřil domácím

Vstup do druhého poločasu hosté vůbec nezvládli. Ve 47. minutě neuhlídali pičínského forwarda Petra Červenku, jenž podruhé dopravil míč za záda brankáře Martina Kubína. Třiadvacetiletý domácí útočník byl při chuti a hýřil aktivitou, kterou v 65. minutě přetavil v další trefu - 3:0. Nečínští v tu chvíli byli na odpis, jenže využili polevení soupeře a vstali z mrtvých. V 71. minutě po rohovém kopu snížil Tomáš Kretschmer a o minutu později po chybě domácí obrany pokořil pičínského gólmana Davida Bohuňka podruhé. Z jednoznačne záležitosti bylo najednou drama. Nečínští fotbalisté se hnali za vyrovnáním a domácí se klepali o výsledek. Až minutu před koncem zlomil odpor hostů svým druhým zásahem Lukáš Ježek a domácí si mohli vydechnout.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pičín
Fanoušek Sokola Pičín:: Měli jsme štěstí. V úvodu jsme přežili penaltu Nečíně, a když jsme získali tříbrankové vedení, všichni si mysleli, že se nemůže nic stát. Ale hosté nás dvěma góly vyvedli z omylu. Ještěže nedokázali vyrovnat.

TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (hrající kouč):: Neproměněná penalta v úvodu nás poznamenala. Místo, abychom šli do vedení, jsme inkasovali. Zaspali jsme začátek druhé půle, ale dokázali jsme se vrátit do zápasu a do konce bojovali o bod. Škoda mnoha absencí v sestavě.



Sestavy


TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - M. Pinc [-] , M. Zvolenský [-] , J. Kuba [-] (72. L. Troler [-] ) - M. Rozmajzl [-] , J. Herák [-] , J. Benák [-] (78. R. Vokurka [-] ) , V. Blahovec [-] - L. Ježek [-] , P. Červenka [-] - M. Hazucha [-]

TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - A. Vybíral [-] (75. J. Novák [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Žaloudek [-] (51. J. Kozohorský [-] ) , J. Koza [-] , A. Petřina [-] , D. Budínský [-] , V. Vacek [-] , P. Hubička [-] , T. Kretschmer [-] , D. Hnida [-]

ŽK: 23. P. Červenka , 83. R. Vokurka - 70. P. Hubička .
Hráči zápasu: P. Červenka , L. Ježek - T. Kretschmer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hruška Petr - SOUKUP Marek, DUBSKÝ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.