2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves se proti posledním Počepicím trápila


Branky


0

Aktuálně třetí tým okresního přeboru přivítal v Malé Hraštici poslední Počepice. Jak domácí, tak hosté v prvním jarním kole zvítězili, ale favorit byl jasný. Domácí se na povinné vítězství hodně nadřeli. O záchranu bojující soupeř statečně vzdoroval a do samého konce se marně rval alespoň o bod. Novou Ves výhra katapultovala na druhou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím zajistila akce Slavíka

Kvalita utkání byla hodně poznamenána hrbolatým terénem. Přesto o zajímavé momenty nebyla nouze. Kdo čekal, že sloučené mužstvo Nové Vsi a Malé Hraštice od začátku poslední tým okresního přeboru zatlačí, byl na omylu. Hra byla vyrovnaná, ale ve 20. minutě po individuální akci prostřelil z hranice velkého vápna Michal Slavík hostujícího gólmana Holana. Do přestávky už žádný gól nepadl, i když oba celky měly několik šancí, ovšem zakončujíci hráči jimi pohrdli.

Hosté zaspali úvod druhého poločasu

O vítězství Nové Vsi rozhodl ve 47. minutě rychlonohý muž utkání Ondřej Měchura (střídal ve 33. za zraněného Németa). Unikl po pravé straně a poslal střílený centr před hostující bránu, kde jeden z počepických obránců změnil směr letu míče, který skončil na zadní tyči bezmocného Holana. V 61. minutě hosté z ojedinělého útoku snižili. Marek Skalický si naběhl za obranu domácích a postupoval sám na Vitáska, kterého prostřelil ránou mezi nohy - 2:1. Zajímavé je, že v té době už nebyl podle zápisu o utkání na hřišti, přesto mu sudí Glogar připsal gól! Bylo zaděláno na drama, jenže Počepice se v závěrečné půlhodině dostaly na polovinu domácích jen sporadicky. Naopak hráči Nové Vsi zahodili mnoho dobrých příležitostí ke vstřelení uklidňující branky.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (kapitán týmu):: Jsem rád, že jsme zvítězili. Hřiště v Malé Hraštici je po zimě ve špatném stavu. Takže koukáme hlavně na tři body. Hrát pro oko diváka dnes opravdu nešlo.

TJ Sokol Počepice
Jan Holan (brankář):: Domácí byli jasně lepší a fotbalovějši, ale nám nahrával špatný terén, který smazával rozdíly. Kdyby nám někdo před zápasem řekl, že prohrajeme o gól, bereme to všemi deseti. Jenže takhle nás mrzí, že jsme nezískali alespoň bod.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - P. Burian [-] , O. Fafejta [-] , P. Kardinál [-] , J. Petrák [-] - M. Slavík [-] (86. D. Dvořák [-] ) , M. Durdil [-] , P. Sabon [-] , J. Oktávec [-] - F. Knuth [-] (61. L. Vaňha [-] ) , O. Német [-] (33. O. Měchura [-] ) -

TJ Sokol Počepice
J. Holan [-] - J. Novák [-] , M. Chlasták [-] , J. Chyle [-] , J. Dofek [-] , Z. Slanina [-] , V. Skalický [-] (46. R. Chyle [-] ) , M. Skalický [-] (60. J. Doležal [-] ) , M. Pejša [-] , B. Vaniš [-] , J. Zdeněk [-]

ŽK: 52. J. Oktávec , 73. P. Sabon - 74. J. Dofek .
Hráči zápasu: O. Měchura .
Místo: Malá Hraštice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Glogar Lukáš - MALÝ David, SLEPIČKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.