Křižanov doma na jaře konečně vyhrál


Branky


0

Křižanov porazil Počítky 1:0 a zůstal ve hře o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukášek vstřelil branku

Vzhledem k současně hrajícímu se utkání české reprezentace v hokeji, přivítalo mimo realizační tým a střídajících hráčů obou mužstev na začátku utkání jen cca 10 diváků. Postupem času se okolí hřiště zaplnilo a především domácí fanoušci čekali, zda bude dnes již ten den, kdy se Křižanovu podaří prolomit jarní bodovou mizérii na své půdě.

Počítky v minulém dvojutkání posbíraly všechny body a ani v Křižanově je nechtěly rozdávat.

 

První čtvrthodinka moc fotbalových šancí nenabídla. Nedotažené útočné akce si pohlídali a posbírali oba gólmani. Postupem času převzal Křižanov iniciativu na své kopačky a udával tempo hry. V první gólové příležitosti se ocitl domácí útočním P. Kaštan. Jeho kolmicí za obranu vysunul spoluhráč M. Petr, ale útočníkovu střelu zlikvidoval dobrým výběhem M. Martinčič. Stejný hráč mohl ohrozit bránu Počítek, ale dvakrát v krátkém sledu byl vystaven do ofsaidové pozice. Na druhé straně se na pravém křídle uvolnil O. Zajíček, stínen A. Burianem postupoval podél brankové čáry do vápna, následně vystřelil, ale gólman P. Bajer byl na svém místě. Křižanov ovládal střed hřiště a vytvářel si další slibné příležitosti. V jednom záběhu za obranu vyzval přihrávkou pod sebe D. Nobicht útočníka R. Navrátila, ale jeho střela nebyla mířena mezi tři tyče Martinčičovy brány. Předchozí zakončovatel se v další akci stal přihrávajícím. Na půli hřiště vyslal pas za obranu pro rychlonohého F. Lukáška. Ten postupoval z boku sám na hostujícího brankáře a střelou mezi nohy poslal svůj tým do vedení -1:0. Domácí se určitě uklidnili, ale na své aktivitě neubrali. Střelec první branky svojí aktivní hrou po lajně vyslal prudký střílený centr na malé vápno, ale jak F. Trnka, tak P. Kaštan na tento míč nedosáhli. Do šaten se tak odcházelo lépe domácímu Křižanovu.

Druhý poločas branku nepřinesl

V druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Hráči Křižanova byli více na míči a snažili se o vstřelení druhé pojišťující branky. Ze střední vzdálenosti vypálil tvrdou středu M. Petr, ale M. Martinčič předvedl výborný zákrok a jeho střelu vyrazil. Z následného rohového kopu nasměroval míč hlavou pouze do boční sítě F. Lukášek. Prozatimní jediný střelec utkání se mohl prosadit i obráceně, ale jeho obranná hlavička naštěstí pro domácí letěla v klidné vzdálenosti od Bajerovi zadní tyče a hosté zahrávali pouze rohový kop. S tím neměla domácí obrana větší problém. V zápětí se do další gólové příležitosti dostal R. Navrátil, když se individuálně prosmýkl obranou Počítek. Jeho přízemní střela rozvlnila opět pouze boční síť. V ještě větší šanci se ocitl jeho parťák z útoku F. Trnka. Na malém vápně chtěl zakončovat rychle svoje kvalitní zpracování, ale jeho střelu našel v rukavicích pohotový Martinčič. Závěr zápasu si domácí hru kontrolovali, a když ani dvě minuty před koncem hosté nevytěžili nic ze dvou rohů, mohli domácí slavit první jarní body na domácí půdě. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Konečně. Soupeře jsme dnes jasně přehráli a vytvořili si spoustu šancí. Jsem rád i za hubený výsledek a třeba si kluci šetří góly do závěrečných utkání. Špice tabulky se po dnešním dni opět více vyrovnala a uvidíme, co nám ukážou výsledky dalších kol.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček:



Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽILKA Jan - LHOTSKÝ Filip, FLÍDR Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.