2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro Křižanov


Branky


0

Po sobotním zaváhání Borů se vědělo, že vítěz tohoto zápasu půjde do čela tabulky. Nakonec byl šťastnější Křižanov a posunul se na první místo Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Nobicht poslal hosty do vedení

V prvním poločase se hrál oboustranně útočný fotbal s velkým nasazením obou mužstev. Hosté se ujali ve 24. min vedení po chybě domácího obránce, který v tísní přihrál míč hostujícímu útočníku Davidu Nobichtovi a ten se sám před gólmanem nemýlil. Domácí se snažili o vyrovnání, ale jejich finální přihrávky končily na nohou hostujících obránců.

Bohdalov snižoval, ale již nesrovnal

Do druhého poločasu domácí vlétli s cílem vyrovnat a otočit výsledek, ale jejich snahu hatily chyby v rozehrávce a střely na bránu končily mimo branku. Hosté v 60. minutě po tečované střele Burianem si pojistili vedení na - 2:0. Domácím se podařilo vzápětí po chybě brankaře, který neudržel střelu Jaroše z přímého kopu Koukalem snížit, který dorazil vypadnutý míč do branky - 1:2. Domácí přestavěli obranu ve snaze změnit výsledek, ale po autovém vhazování se dostal k míči Kaštan a střelou k tyči pojistil vedení hostům - 1:3. Domácím se v závěru podařilo vstřelit branku Jarošem po  přihrávce a individuální akci Koukala - 2:3. To ale běžela 90. minuta utkání a domácím již na vyrovnání nezbyl čas.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Pokorný Radim , asistent trenéra: Začátek utkání jsme hráli svoji hru, vytvořili jsme si dvě šance, ale bohužel jsme je nevyužili. Poté po naši chybě v obraně se prosadili hosté a ujali se vedení. Snažili jsme se do poločasu vyrovnat, ale finální přihrávky končily na nohou soupeře. Do druhého poločasu jsme na soupeře vlétli, ale bez efektu a hosté nám se štěstím vstřelili druhý gól. Naštěstí se nám podařilo vzápětí snížit, ale veškerá snaha o vyrovnání se minula účinkem. Dostali jsme třetí branku po autovém vhazování, které mohl asistent rozhodčího posoudit jako špatně vhozený aut. Branka v závěru utkání jen korigovala výsledek.

SK FC Křižanov
Josef Milota: V dnešním utkání jsme měli možnost napravit si reputaci z minulého víkendu. Domácí se do utkání pustili s chutí, ale my jejich převahu eliminovali a nepustili je do nebezpečných situací. Poté se hra vyrovnala a my se dostali do vedení. Jelikož to byl boj o čelo tabulky, tak se hra v druhé půli více přitvrdila, ale i tak jsme se dostávali do zakončení. Bohdalov měl lepší fázi po snížení na 2:1, ale naše třetí branka v podstatě rozhodla.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - D. Křesťan [-] (71. V. Pokorný [-] ) , V. Koukal [-] , J. Šimek [-] , P. Jaroš [-] , A. Neuman [-] , R. Henzl [-] , T. Klimeš [-] , P. Neuman [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Invald [-] , T. Novotný [-] , A. Burian [-] - D. Nobicht [-] , M. Petr [-] (68. J. Mužátko [-] ) , D. Uhlíř [-] , O. Hlushchenko [-] - P. Kaštan [-] - F. Trnka [-] (88. V. Malinský [-] ) , F. Lukášek [-] (61. R. Navrátil [-] )

ŽK: 57. V. Koukal , 85. P. Neuman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ČECH Miloš, KADLEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.