0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice čtyřikrát skórovala a senzačně porazila na jeho hřišti vedoucí Křižanov


Branky


38. P. Bajer (vl.) , 49. Z. Prudký , 60. Z. Prudký , 90. R. Šikula
0

Vedoucí Křižanov překvapivě podlehl v domácím prostředí páté Nedvědici a nabídl Bohdalovu jít při případném vítězství v Počítkách do čela soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vstřelili vlastní gól

Po prvním kole byli výsledkově lépe naladěni domácí, jenž si přivezli plný počet bodů z horké půdy Osové Bítýšky, naopak Nedvědice darovala všechny body Počítkám. Byli to však hráči hostujícího celku, jenž vstoupili do utkání aktivněji. Měli lepší pohyb a krajními výpady zaměstnávali domácí obranu. Vážnější šanci si však během úvodních deseti minut nevytvořili. V následujícím čase se hra vyrovnala a do náznaků šancí se dostávali i křižanovští. Jejich kombinaci však nepodpořil silnější vítr či nepřesnost na kopačkách domácích. Když už se Křižanov dostal za obranu hostí, byl jejich pokus zmařen ofsajdovým postavením. Tento herní prvek měli hráči Nedvědice výborně sehraný. První gólová situace se zrodila v 38. minutě, kdy po pressingu hostů, byl domácí obránce nucen hrát až na svého gólmana, který nedokázal míč odkopnout, ten mu přeskočil nohu a doputoval za brankovou čáru. Ještě před koncem poločasu zahrávali domácí rohový kop, po kterém hlavičkoval A. Burian a míč jen těsně míjel Tužinského bránu.

Zdeněk Prudký dvakrát skóroval a Nedvědici dotáhl k vítězství

I před týdnem Křižanov prohrával smolnou brankou a chtěl se pokusit utkání opět zvrátit. Jejich plány však pár minut po pauze utnul Z. Prudký. Ten se dostal za domácí obranu, když domácí stoper netrefil míč. Jeho samostatné zakončení dopadlo přehozením vyběhnutého Bajera a zajistil tak pohodlné vedení svému týmu. Křižanov se chtěl více tlačit do útoku, ale pevná a tvrdá hra hostů jim dělala značné potíže. Křižanovské naděje ukončil v 60. minutě hráč utkání Z. Prudký, jenž po faulu A. Buriana s přehledem proměnil pokutový kop. Domácí měli největší šanci po centru a hlavičce R. Navrátila, ale míč se nevešel mezi tři tyče. Nedvědice si pohodlné vedení hlídala. V závěru bylo vidět pár ostřejších zákroků, ale na rázu ani výsledku utkání se to neprojevilo. Když se již počítalo se závěrečným hvizdem, poslal hostující záložník centr do vápna, jenž tečoval domácí bek a R. Šikula neměl problém poklidit míč do odkryté brány.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Dnes jsme si body nezasloužili. Vázla nám kombinace a chyběl hlavě důraz v osobních soubojích. Udělali jsme tři hrubé chyby, což se za jeden zápas jen tak nevidí. Hosté měli výborný pressing a konsolidovanou obranou lajnu. My jsme dostali facku, nad kterou se musíme zamyslet a předvést úplně jiný a zodpovědný výkon za týden v Bohdalově.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Fila: Po výborném výkonu celého mužstva jsme uspěli na hřišti lídra tabulky. V první půli se do pokutového území řítil Prudky, byl sražen, penaltu však jinak pozorný sudí nepískl. Nasledovala chyba domácího brankáře a šli jsme do vedení. Do druhé půle nastoupil zkušený Havlíček. Hned v úvodu dobře hrající Prudký přeloboval brankáře a bylo dva nula. Správné jsme výsledek nezačali bránit, ale naopak jsme ješté přitlačili. Po faulu ve vápné na Douška se kopala penalta, kterou Prudký suverené proménil. To nás definitivné uklidnilo a v závěru jsme překvapenému soupeři vstřelili R. Šikulou třetí branku. Vítězství čtyři nula bylo zasloužené. Do hry se dobře zapojili střídající hráči Havliček, Mareš i nadějný dorostenec Škutchan.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Mužátko [-] (46. J. Stupka [-] ) , D. Invald [-] , J. Milota [-] , A. Burian [-] - D. Nobicht [-] , M. Petr [-] , D. Uhlíř [-] (79. T. Novotný [-] ) , O. Hlushchenko [-] - P. Kaštan [-] - R. Navrátil [-] (67. M. Král [-] )

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - R. Šikula [-] , Z. Prudký [-] , P. Havíř [-] (60. D. Mareš [-] ) , M. Vojta [-] (46. M. Havlíček [-] ) , J. Doušek [-] , V. Šikula [-] (80. F. Škutchan [-] ) , T. Hovorka [-] , D. Bracek [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-]

ŽK: 19. P. Bajer , 76. D. Invald , 87. A. Burian - 19. Z. Prudký , 84. J. Doušek .
Hráči zápasu: Z. Prudký .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - INVALD Lukáš, SALAŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.