3:3
(0:1)
28. M. Lehký
60. M. Lehký (p.)
70. M. Lehký
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vestec doma remízoval s béčkem Běrunic


Branky


47. J. Jeník , 57. J. Vošický , 59. P. Sedláček - 28. M. Lehký , 60. M. Lehký (p.) , 70. M. Lehký
0

Domácí z Vestce sahali po zisku tří bodů v utkání s béčkem Běrunic, ale nepodařilo se jim udržet nadějné vedení 3:1. Hosté dokázali dvěma brankami poté dotáhnout zápas k remíze 3:3. Pro Vestec zisk bodu znamená přerušení série proher a v tabulce jim patří 11. místo, na kterém již zakončí své vystoupení v této sezóně, jelikož na desátý Košík ztrácí 7 bodů, naopak na 12. Záhornice mají náskok 8 bodů. Běrunice B si ziskem bodu zkomplikovaly umístění v tabulce, kdy se na ně dotáhly bodově Hrubý Jeseník B a Straky B. Běrunice B však udržely šestou příčku jen díky lepšímu skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté i v deseti dokázali vyhrát první poločas

Vestec nastupoval ke svému domácímu utkání získat tři body do tabulky a využít toho, že hosté přijeli oslabeni a pouze v deseti, jelikož jejich áčko hrálo ve stejný den. Domácí stále postrádali zraněného svého nejlepšího střelce Jiřího Jeníka. V prvním poločase byli aktivnějším týmem, vypracovali si několik slibných šancí, ale nedařilo se jim v zakončení. Hosté dokázali domácí šokovat v 28. minutě, kdy se dostali do vedení po trefě Miroslava Lehkého. Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo, hosté pozorně bránili a odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením. 

Domácí dokázali utkání otočit, ale výhru neudrželi

Domácí dokázali ve druhém poločase hned ze začátku vyrovnat, když se trefil Jaroslav Jeník. Vyrovnání mělo na domácí velmi pozitivní vliv, domácí začali svého soupeře přehrávat a dále se snažili o vstřelení další branky a o strhnutí vedení na svou stranu. To se povedlo až o deset minut později, kdy poslal domácí do vedení Jakub Vošický. Hosté byli zaskočeni a hůř pro ně bylo o dvě minuty později, když na 3:1 zvyšoval Pavel Sedláček. Zdálo se být rozhodnuto a řada domácích fanoušků očekávala již jasné vítězství. Hosté však nesložili své zbraně a hned z následné akce se jim podařilo snížit na rozdíl jedné branky, když hosté získali možnost zahrávat pokutový kop, který bezpečně proměnil Miroslav Lehký. Byla to pro něho druhá branka v utkání. Domácí znejistili a začali se strachovat o výsledek, jelikož hosté i v deseti se snažili o vyrovnání. To se jim nakonec podařilo a opět u toho byl nejlepší hráč hostujícího týmu Miroslav Lehký, který nejen dokázal vyrovnat, ale zároveň zkompletoval svůj hattrick. Ve zbytku zápasu si domácí ještě vypracovali několik slibných šancí, ale nedokázali se prosadit. Hosté z Běrunic tak ubojovali cenný bod za konečnou remízu 3:3



Ohlasy k zápasu


Vestec
Ivo Ryšavý (brankář): Tenhle zápas měl být za tři body. Soupeř dokázal využít naše chyby a my pálili jednu šanci za druhou. Bohužel jsme je nevyužili a tak jsme si odnesli pouze bod.

Běrunice B
Miroslav Fiferna (vedoucí mužstva): Nastoupili jsme pouze v deseti lidech, jelikož naše áčko hrálo ve stejný den. Domácí byli lepší a jsem rád, že nám se podařilo alespoň vyrovnat a získat cenný bod.



Sestavy


Vestec
I. Ryšavý [-] - L. Barták [-] , V. Kosinka [-] , T. Líbal [-] , O. Antoš [-] - J. Antoš [-] , J. Jeník [-] , D. Kadlec [-] , J. Matouš [-] - P. Sedláček [-] (77. Š. Novák [-] ) , J. Vošický [-]

Běrunice B
P. Ouzký [-] - R. Sarnecki [-] , P. Majer [-] , R. Dvořáček [-] , T. Brzák [-] - T. Macura [-] , L. Fiferna [-] , P. Rohlíček [-] , J. Janouch [-] - M. Lehký [-]

ŽK: 23. O. Antoš , 65. J. Matouš .
Místo: Vestec. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Salava Václav - MOCEK Dušan (N), ŠTĚPÁN Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.