J. Novák 50. (p.)
1:1
(0:0)
54. P. Majer
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrbice doma remízovala s béčkem Běrunic


Branky


50. J. Novák (p.) - 54. P. Majer
0

Zajímavé nedělní utkání přineslo nerozhodný výsledek, když Vrbice doma remízovala s béčkem Běrunic 1:1. Pro domácí to byla již druhá bodová ztráta na domácím hřišti za sebou, jelikož i v předchozím domácím zápase ztratila Vrbice dva body za remízu s béčkem Hrubého Jeseníka. Vše se promítlo i v tabulce, kde Vrbici patří 4. příčka. Běrunice B naopak již druhý zápas neprohrály, tentokrát se nemohly spolehnout na pomoc hráčů z A-týmu, jelikož jejich A-tým hrál souběžně ve stejný den. V tabulce Běrunicím B patří 7. místo i díky horšímu skóre oproti béčku Hrubého Jeseníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diváci branku neviděli

Domácí nastupovali do utkání s cílem navázat na předchozí utkání, ve kterém s přehledem porazili Záhornice 7:0, ale postrádali svého střelce Petra Herčíka. Běrunice B přijížděly k utkání v kombinované sestavě, jelikož jejich A-tým hrál ve stejný den, navíc jim chyběl jejich nejlepší střelec Luboš Janouch.  Hned ze začátku zápasu mohli mít domácí úvod jako hrom, když se dostal Tomáš Midloch do šance, postupoval sám na brankáře, ale přestřelil soupeřovu branku. Vrbice tak naznačila, kdo v utkání bude udávat tempo hry. Domácí byli aktivnější, navíc jim pomáhal i silný vítr, jelikož domácí hráli tzv. "po větru". Domácím se však nedařilo svou převahu vyjádřit i brankově, s většinou jejich šancí si dokázala poradit pozorná hostující obrana, nebo domácím chyběl potřebný klid v zakončení. Hosté se dostávali k ohrožení domácích pouze sporadicky, přesto si však do poločasu vytvořili dvě slibné příležitosti, které však hostující útočník Petr Hála nevyužil. V prvním poločase tak diváci branku neviděli.

Bojovný druhý poločas nabídl dvě branky

Nástup do druhého poločasu opět patřil domácím, kteří se přeci jen mohli radovat z první vedoucí branky. Přes protesty hostujícího tábora rozhodčí odpískal pokutový kop ve prospěch domácích a nabídnutou šanci dokázal úspěšně proměnit Jindřich Novák. Domácí byli aktivnější a dále se tlačili do zakončení, ale několik slibných šancí opět nedokázali zakončit. A tak přišel trest v podobě vyrovnávací branky, když se dokázal v 54. minutě prosadit hostující Petr Majer. Po vyrovnávací brance se hra vyrovnala, hosté těžili z dlouhých výkopů svého brankáře, který dokázal skoro překopnout celé hřiště, k vytváření šancí a získali i možnost zahrávat několik rohových kopů, nedokázali však z toho nic vytěžit. Hrál se oboustranně útočný fotbal, kdy obě mužstva se tlačila do zakončení, byl to takový klasický zápas, kdo góla, vyhrál. Největší šanci na změnu skóre měli domácí těsně před koncem, kdy dostali možnost zahrávat přímý kop. Centrovaný balón byl v houfu tečován, odrazil se k Vojtěchu Melíškovi, kterému však scházelo jen pár centimetrů, aby dokázal míč dostat do prázdné brány z hranice malého vápna. Rozhodčí poté ukončil zápas a Běrunice B si tak odvezly jeden bod z Vrbice za remízu 1:1.

 



Ohlasy k zápasu


Vrbice
David Suchochleb (záložník): Samozřejmě nás remíza mrzí. V utkání jsme měli více brankových příležitostí, ale k naší smůle skončily neúspěchem. Také nás trápila marodka, kdy jsme ve druhém poločase odehráli 10min v deseti, než jsme mohli vystřídat a doplnit sestavu opět na 11 hráčů.

Běrunice B
Miroslav Fiferna (vedoucí mužstva): Z utkání jsem měl obavy, protože jako vždy, když hrají obě naše mužstva ve stejný den, máme problémy se sestavou. Tentokrát museli hrát v poli dva naši brankáři. Remíza je podle mne spravedlivá, za druhý poločas si ji určitě zasloužíme.



Sestavy


Vrbice
O. Vykouk [-] - M. Pelc [-] , O. Machek [-] , M. Stryja [-] , J. Novák [-] - M. Jiránek [-] , D. Suchochleb [-] , T. Midloch [-] - - J. Sýkora [-] , J. Hejcman [-] (80. P. Šulek [-] ) , V. Melíšek [-]

Běrunice B
P. Šafařík [-] - L. Fiferna [-] - M. Janouch [-] (75. M. Lehký [-] ) , P. Hála [-] , R. Ouzký [-] , R. Sarnecki [-] , P. Rohlíček [-] , P. Majer [-] , P. Fiferna [-] , P. Ouzký [-] , R. Dvořáček [-]

ŽK: 25. P. Rohlíček .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - ZELINKA Miloš (N), MAŠINDA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.