Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhopolsko potvrdilo, že se mu doma daří


Branky


0

Dlouhopolsko potvrdilo doma roli favorita a připsalo si na jaře již čtvrtou výhru ze čtyř zápasů na domácím hřišti, když porazilo Vestec 2:0. Venku se Dlouhopolsku tak nedaří, když dokázalo získat pouhý bod ze čtyř zápasů venku. V tabulce Dlouhopolsku patří 5. místo. Vestec od vyhraného utkání s Křincem prohrál již třetí zápas v řadě, v tabulce však pevně drží 11. příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden z týmu se nedokázal gólově prosadit

Dlouhopolsko vstupovalo do zápasu jako papírový favorit, jelikož předchozí tři zápasy na svém hřišti dokázali domácí přetavit v zisk tří bodů. Hosté přijížděli oslabeni o svého nejlepšího hráče Jiřího Jeníka, který nemohl nastoupit, a tak se ujal pouze praporku ve funkci pomezního rozhodčího. Domácí byli lepší a působili fotbalovějším dojmem více než hosté. Vytvořili si několik šancí na vstřelení úvodní branky, ale jejich pokusy buď postrádaly přesnost, nebo skvěle zasáhl hostující brankář Ivo Ryšavý. Hosté se do vážných šancí v prvním poločase nedostali i díky pozorné domácí obraně, a tak se odcházelo do kabin za bezbrankové remízy. 

 

 

Domácí vstřelili dvě branky a vyhráli

Domácí do druhého poločasu na svého soupeře vlétli jako uragán. Hosté se dostali pod tlak a jen se bránili. Domácí se dočkali v 54. minutě, kdy však jejich vstřelené brance předcházelo velké štěstí. Po rohovém kopu míč propadl k volnému Jiřímu Švomovi, který z malého vápna napálil míč na bránu. Jeho pokus hostující brankář vyrazil, ale tak nešikovně, že trefil svého spoluhráče Jaroslava Antoše na první tyči, od kterého se míč odrazil do sítě. Domácí vstřelená branka uklidnila a dále se aktivně snažili o zakončení, ale přidat další branku se jim dlouho nedařilo. Až přišla 76. minuta, kdy se domácí dokázali prosadit podruhé. Domácí dostali možnost zahrávat standardní situaci, poslali krásný centr do vápna, kde se do míče hlavou opřel domácí stoper Martin Hájek a poslal ho nechytatelně do šibenice. Domácí hosty do žádné šance nepustili, ve zbytku zápasu naopak mohli přidat další branku, když střídající Luboš Robovský obešel brankáře a chystal se již zakončit do prázdné branky, ale byl atakován obráncem, a tak svou střelu zamířil pouze do ležícího brankáře, který jeho pokus zneškodnil. Domácí si připsali na jaře čtvrtou výhru na domácím hřišti, kde jsou zatím stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


Dlouhopolsko
Luboš Robovský (útočník): Ze hry jsme měli více než soupeř, míč jsme jim skoro nepůjčili, ale byl to klasický zápas promarněných šancí, kde nám selhala koncovka. Jsme rádi za hubené vítězství a rád bych pochválil Martina Hájka za krásný gól. Kluci to odmakali na 100 %, a tak by to mělo vypadat pokaždé.

Vestec
Ivo Ryšavý (brankář): Soupeř byl lepší, měl více že hry i více šancí. Myslím si, že vyhrál zaslouženě. Ale vzhledem k počtu omluvenek a marodce jsme neodehráli špatné utkání. Nezbývá než pogratulovat soupeři a soustředit se na další zápas.



Místo: Dlouhopolsko. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Špaček Přemysl - PECEN Tomáš (N), JENÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.