2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola vyhrála domácí Vrbice


Branky


0

Boj dvou týmů z horních pater tabulky a dvou nejlepších obran soutěže vyhrála domácí Vrbice, která zdolala Dlouhopolsko těsným výsledkem 2:1. Domácí potvrdili, že se jim na jejich hřišti daří a připsali si další tři body do tabulky, kde jim patří 3. místo. Dlouhopolsko prohrou nevyužilo šanci svého soupeře přeskočit v tabulce a patří mu 5. místo.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diváci branku neviděli.

První poločas byl hodně vyrovnaný, utkaly se přeci jen dva týmy s nejlepší obranou v soutěži (oba dva týmy inkasovaly pouze 24 branek před tímto zápasem). Diváci tak mohli vidět řadu osobních soubojů a boj o střed hřiště. Oba dva týmy si vytvořily v prvním poločase minimum šancí, které ani jeden tým nedokázal proměnit. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Domácí potřebovali na obrat v utkání dvě minuty.

Druhý poločas nepřinel ze začátku výraznou změnu oproti tomu prvnímu. Nikdo nechtěl udělat chybu a darovat svému soupeři možnost vstřelit první branku. S přibývajícím časem narůstaly i šance na změnu skóre v utkání. Diváci si museli počkat až do 61. minuty, kdy padla první branka utkání. Domácí z ní však neměli radost, jelikož se jí podařilo vstřelit hostům, prosadil se hostující Jiří Kročák. Ráz hry se změnil, domácí se hnali za vyrovnáním, hosté naopak čekali na chybu soupeře, a podnikali nebezpečné protiútoky. Na hřišti začalo přibývat více vyhrocených situací a začalo se jiskřit. Toho dokázali využít domácí, kterým se podařilo v 67. minutě vyrovnat, přesně pálil Petr Herčík. Hosty daná branka zaskočila a než se stačili pořádně rozkoukat, co se vlastně děje, tak již prohrávali 2:1. Dokonalý obrat v utkání zaznamenal domácí David Suchochleb, kterému ale branku daroval po své chybě hostující brankář. Do konce utkání se již nepodařilo hostům něco provést s nepříznivým výsledkem, a tak utkání skončilo těsnou výhrou domácích 2:1.



Ohlasy k zápasu


Vrbice
Roman Šimr (asistent trenéra): Utkání slušné úrovně, ke kterému přispěly oba celky a my jsme byli šťastnější díky chybě hostujícího gólmana po naší slabé střele. Musím klukům poděkovat. Zápas tentokrát odmakali a konečně plnili to, co jsme si řekli před zápasem. Takhle se maká a bojuje o body.

Dlouhopolsko
Daniel Jindra (záložník): Tenhle zápas byl pro nás jeden z nejdůležitějších, co se týká postaveni týmů v tabulce. První poločas byl vyrovnaný a plný osobních soubojů s pár náznaky šancí na obou stranách. Prostě typický zápas s Vrbicí. Je škoda, že po tom, co jsme šli do vedení, jsme dostali 2 góly během dvou minut. Rozhodčí neměl zápas pevně v rukách a neodpískal pár sporných situací, z jedné z nich jsme inkasovali. Musíme na to zapomenout a jít dál.



Sestavy


Vrbice
O. Vykouk [-] - M. Pelc [-] , O. Machek [-] , M. Stryja [-] , J. Novák [-] - T. Midloch [-] (46. [-] ) , L. Mašek [-] , D. Suchochleb [-] , M. Jiránek [-] - P. Herčík [-] - J. Hejcman [-] (63. V. Melíšek [-] )

Dlouhopolsko
J. Budai [-] - J. Kročák [-] , M. Vaníček [-] (46. L. Štus [-] ) , D. Jindra [-] (72. L. Robovský [-] ) , J. Sisák [-] (72. J. Budai [-] ) , V. Bareš [-] , L. Seifert [-] , L. Košátko [-] , P. Kříž [-] (46. P. Hingar [-] ) , M. Hájek [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 80. D. Suchochleb .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HOLAS Robert - ZELINKA Miloš (N), KŘÍŽ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.