4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mcely si doma poradily s Vestcem


Branky


0

Ve skvělé formě hraje v jarní části aktuální lídr tabulky Mcely, když na svém domácím hřišti dokázal přesvědčivě porazit Vestec 4:0. Domácí si tak připsali v jarní části již 4 výhru v řadě, v tabulce navýšili náskok na 9 bodů před druhým Křincem. Hosté naopak na jaře utrpěli teprve první prohru, v tabulce jim patří 11. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu již bylo rozhodnuto

V prvním poločase se hrál pohledný fotbal, domácí diktovali tempo zápasu a vytvářeli si řadu brankových příležitostí. Hosté oslabeni o pár hráčů základní sestavy však bojovali a snažili se odolávat nájezdům domácích. Poprvé hosté kapitulovali v 15. minutě, když se prosadil domácí Jiří Pažout a poslal domácí do vedení. O pět minut později již to bylo pro domácí ještě veselejší, když po krásné individuální akci se prosadil domácí kanonýr Martin Hojsák. Zaznamenal tak svou 21. trefu v sezóně. Do konce poločasu dokázaly Mcely ještě vstřelit jednu branku, když se prosadil i druhý útočník domácích Dominik Fejér. Stanovil tak poločasové skóre na 3:0. 

Domácí prostřídali a přizpůsobili se hře soupeře

 Domácí vzhledem k výraznému poločasovému vedení prostřídali a dali tak šanci ostatním hráčům z lavičky si zahrát. Hosté bojovali a snažili se s výsledkem něco provést, ale naráželi na pozornou obranu domácích a skvěle chytajícího Dominika Bartoše. Hra domácích ve druhém poločase již nebyla tak pohledná jako v tom prvním, jelikož se zbytečně přizpůsobili hře hostů. Do konce zápasu to tak vypadalo, že se skóre již nezmění. Trenér domácích poté provedl zajímavý tah, kdy do zálohy z útoku stáhl Martina Hojsáka, a poslal do útoku naopak jeho bratra Michala Hojsáka. Tento tah mu vyšel, když minutu před koncem zápasu právě tento hráč napřáhl z dvaceti metrů a krásným volejem stanovil konečný výsledek zápasu na 4:0 pro domácí. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Mcely
Petr Hájek (trenér): Jsem rád, že jsme opět vyhráli a navýšili tak náskok na 9 bodů. V prvním poločase jsme hráli pěkný fotbal a vypracovali si zasloužené vedení. Ve druhém poločase jsme prostřídali, nechali zahrát ostatní hráče. Zbytečně jsme se soupeři přizpůsobili, což poznamenalo naší hru.

Vestec
Ivo Ryšavý (brankář): Musím klukům poděkovat a složit poklonu za obětavost. Chybělo nám 6 lidí ze základu a hráli kluci, kteří normálně nehrají. Odehráli jsme zápas velmi dobře a odmakali ho od začátku do konce. I když nás soupeř prakticky celý zápas přehrával, stejně jsme dál makali. Takže i přes prohru musím říct, že jsme odehráli zápas na hranici možností. Není nikomu nic co vytknout.



Sestavy


Mcely
D. Bartoš [-] - J. Němeček [-] , J. Kulhánek [-] - V. Klouček [-] , J. Mareček [-] (65. L. Bartoš [-] ) , V. Löbl [-] - D. Fejér [-] (82. J. Nešněra [-] ) , M. Hojsák [-] , M. Hojsák [-] - J. Kosina [-] (46. O. Bartoš [-] ) , J. Pažout [-] (80. T. Knytl [-] )

Vestec
I. Ryšavý [-] - O. Antoš [-] , F. Kůrka [-] , J. Vošický [-] , T. Líbal [-] , J. Jeník [-] , L. Krumholc [-] , M. Šimůnek [-] , L. Barták [-] , P. Sedláček [-] , Š. Novák [-] (67. M. Málek [-] )

ŽK: 55. J. Němeček - 50. Š. Novák .
Místo: Mcely. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hlavička Pavel - HOJSÁK Luboš (N), ANTOŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.