Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dlouhopolsko porazilo ve šlágru kola Žitovlice


Branky


0
Dlouhopolsko prolomilo střeleckou smůlu až ve třetím jarním utkání a rovnou proti do té doby druhým Žitovlicím. Domácí se po zisku 3 bodů vyhoupli na čtvrtou příčku. Žitovlice se na opak propadly na pátou příčku.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil bez pochyby domácímu Dlouhopolsku

Domácí měli výborný vstup do utkání, když se již v 8. minutě po rychlé kombinaci prosadil domácí Lubomír Štus. Poté se hrálo vyrovnané a bojovné utkání na těžkém terénu. K vidění byla spousta osobních soubojů i střeleckých příležitostí na obou stranách. Ovšem zakončení na promáčeném povrchu dělalo hráčům problémy. To ale pouze jen do 30. minuty, kdy se po narážečce z pravé strany prosadil z první k tyčy Jiří Švoma a zvýšil tak na 2:0 pro domácí SK Dlouhopolsko. Žitovlice se nestačily ještě ani vzpamatovat z druhé branky a v 35. minutě inkasovaly potřetí. To se famózně z přímého kopu trefil do šibenice Ladislav Košátko a stav byl 3:0 pro domácí SKD. Žitovlice ovšem nesložily zbraně a dokázaly do poločasu snížit na 3:1. Branku hostí vstřelil ve 40. minutě David Knap a dal tak hostům naději do druhé půle.

Z utkání bylo nakonec drama až do konce

Žitovlice provedly změny v sestavě a vlétly do druhé půle. Do 65. minuty vymazaly náskok domácích a srovnaly skóre na 3:3. Jmenovitě se ve 47. minutě prosadila nová akvizice hostí Dominik Knap a poté v 65. minutě srovnával hostující Radek Malý. Domácí však ztráta náskoku nepoložila a vzápětí po vyrovnávací brance se v 67. minutě po standartní situaci prosadil Jiří Kročák a vrátil domácím vedení. Hosté pak vrhli všechny své síly do útoku, aby urvali na horké půdě Dlouhopolska aspoň bod za remízu. A tak vznikala v obraně hostí okénka, čehož v 82. minutě využil domácí Luboš Robovský a pečetil tak skóre utkání na 5:3 pro domácí SK Dlouhopolsko. To se tak mohlo radovat z první výhry v jarní části soutěže.


Ohlasy k zápasu


Dlouhopolsko
Daniel Jindra (záložník): Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, což se potvrdilo. V první půli jsme byli o trochu lepší. Šance byly na obou stranách, jenže my 3 proměnili. Od začátku druhé půle jsme byli trochu pod tlakem, z kterého Žitovlice vstřelily dvě branky. Štěstí pak bylo na naší straně a na rozdíl od soupeře jsme další šance proměnili. Jsme rádi, že to tam začalo padat a za 3 body.

Žitovlice
Martin Kříž (předseda): S ohledem na výsledek a průběh hry museli být nejvíc spokojení diváci. Moje samotné hodnocení se moc neliší od těch předešlých. Neproměňování šancí a inkasování zbytečných gólů. Soupeři se dá říct, že tam padlo téměř vše, na co sáhli, a my proměnili ani ne půlku šancí, co jsme měli. Chybí nám bohužel střelec, na kterého se můžeme spolehnout i ve chvílích kdy se nedaří. Věřím však, že se klukům v útoku podaří prolomit smůlu a začneme šance proměňovat. Nejlepší hráč by mohl být Milan Škoda, a to s ohledem na to, jak se zlepšuje, a každý zápas perfektně odbrání. Mohl bych dát i Dominika Knapa, ale ten si to určitě ještě v nějakém zápase vyslouží.



Sestavy


Dlouhopolsko
J. Budai [-] - J. Kročák [-] , L. Štus [-] (84. P. Hingar [-] ) , M. Hájek [-] , D. Jindra [-] , V. Bareš [-] , M. Flídr [-] (56. J. Kříž [-] ) , L. Košátko [-] , P. Kříž [-] , J. Švoma [-] (46. L. Robovský [-] ) , M. Kříž [-]

Žitovlice
J. Poděbradský [-] - R. Malý [-] (73. M. Dohnal [-] ) , M. Škoda [-] , M. Kříž [-] (46. P. Buka [-] ) , V. Gestřánek [-] , D. Knap [-] - D. Knap [-] , J. Poděbradský [-] (46. M. Novák [-] ) - J. Novák [-] , T. Fajman [-] , M. Břichnáč [-]

ŽK: 61. D. Jindra - 60. D. Knap , 71. M. Novák .
Místo: Dlouhopolsko. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kubera Milan - VOCÁSEK Jindřich (N), MALÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.