2:2
(0:1)
21. L. Mašek (p.)
53. D. Suchochleb
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křinec dotáhl zápas s Vrbicí k remíze


Branky


58. D. Pěkný , 73. D. Pěkný - 21. L. Mašek (p.) , 53. D. Suchochleb
0

V utkání dvou týmů z horních pater tabulky se podařilo Vrbici zaskočit Křinec, když v zápase si vypracovali hosté dvoubrankové vedení, nakonec se však Křinci podařilo vyrovnat na konečných 2:2. Křinci se tak na jaře výsledkově proti silným týmům daří, v minulém utkání si odvezl tři body z Dlouhopolska. Křinec tak dále stoupá tabulkou, po 15. kole mu patří 4. příčka. Vrbice si naopak v Křinci připsala první získaný bod na jaře a momentálně okupuje 3. místo, na vedoucí Mcely již ztrácí 7 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre poločasu změnil až pokutový kop

Vyrovnané utkání slibovalo v Křinci skvělý fotbal. Domácí však měli vlažnější vstup do utkání a hostům se dařila kombinace, vážnější šanci si však hosté nevypracovali. Křinec však začal zvyšovat iniciativu a utkání se vyrovnalo, mírnou převahu si poté začali vytvářet domácí. Z jedné šance se dokonce domácím podařilo vstřelit první branku zápasu, ale nakonec nebyla k obrovské nevoli domácích uznána kvůli ofsajdu, který signalizoval pomezní hostujícího týmu. Hosté z první vážnější šance hned skórovali. Běžela 21. minuta utkání, když po faulu na hostujícího hráče byl odpískán pokutový kop. Exekutorem se stal Ladislav Mašek a nemýlil se. Domácí inkasovaná branka nezaskočila, snažili se o vyrovnání ještě do konce prvního poločasu, ale neměli potřebné štěstí, jelikož krásná střela z přímého kopu Daniela Holase mířila pouze do břevna. Stejně dopadl i Lukáš Jouza, který převedl správný důraz, bohužel jeho střela orazítkovala tyč. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostů.

 

 

David Pěkný zajistil Křinci remízu

Domácím se ani v druhém poločase nepodařil nástup. Jejich vlažného tempa využil v 53. minutě David Suchochleb a poslal tak hosty již do dvoubrankového vedení. Křinec však nesložil své zbraně, naopak zvýšil aktivitu a pressing. Snaha domácích se vyplatila o pět minut později, kdy se podařilo Davidu Pěknému snížit na 1:2 po krásné přihrávce hlavou od Lukáše Jouzi. Tíženého vyrovnání se domácí dočkali v 73. minutě, kdy střelou z přímého kopu se prosadil již podruhé v utkání, kdo jiný, než ve formě hrající, David Pěkný. Po vyrovnání si převážně do zakončení tlačil Křinec, ale pozorná obrana hostí již nedopustila inkasovat další branku, a tak utkání skončilo remízou 2:2. 



Ohlasy k zápasu


Křinec
Miroslav Ettl (trenér): Utkání pro nás nezačalo dobře. I když jsme prohrávali, snažili jsme se s nepříznivým průběhem něco udělat. Místo toho jsme na začátku druhého poločasu opět inkasovali. Naštěstí jsme se po té už gólově prosadili i my. Myslím si, že jsme měli tento zápas vyhrát. Jenže jsme zahodili spoustu šancí a kdo nedává góly, ten nevyhrává.

Vrbice
Roman Pelc ( trenér): Soupeř byl lepší.Díky dobře fungující obraně jsme dlouhou dobu drželi nulu a dokonce jsme v poločase vedli. Za remízu jsem nakonec rád.



Sestavy


Křinec
A. Reich [-] - P. Brzobohatý [-] - D. Holas [-] - V. Jouza [-] , A. Ahmetovič [-] (63. P. Antůš [-] ) , D. Pěkný [-] , P. Chvojka [-] , M. Linek [-] (86. M. Nýč [-] ) , L. Jouza [-] , L. Novotný [-] , O. Trčka [-]

Vrbice
M. Pelc [-] - O. Machek [-] , M. Stryja [-] , J. Novák [-] - T. Midloch [-] , L. Mašek [-] , D. Suchochleb [-] , M. Jiránek [-] - P. Herčík [-] - J. Hejcman [-] , V. Adamec [-]

ŽK: 59. O. Trčka , 78. P. Antůš - 84. T. Midloch .
Hráči zápasu: D. Pěkný - M. Stryja .
Místo: Hřiště - Tělovýchovná jednota. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - HOLAS Robert (N), ZELINKA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.