2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TOP: Ve vyrovnaném utkání štěstí přálo Hrubému Jeseníku B


Branky


0

Straky B přijely do Hrubého Jeseníka podle tabulky jako mírný favorit, jelikož po odstoupení Rožďalovic B se posunuly na 3. místo tabulky po podzimní části. Ve vyrovnaném utkání však domácí měli více potřebného štěstí a dokázali svého soupeře porazit 2:0. Hrubému Jeseníku B tak patří po 14. kole 8. příčka tabulky, naopak Straky B si porážkou pohoršily a klesly na 4. místo tabulky, na první Mcely tak ztrácí 6 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastná trefa pomohla domácím k vedení.

Na obou týmech bylo znát, že se jedná o první jarní zápas. Lépe však utkání začalo pro domácí tým, který se již v 10. minutě radoval z vedení 1:0. Tomáš Jirouš vystřelil, jeho střela se odrazila o nerovnost terénu a skončila k údivu hostujícího brankáře v bráně. Tato šťastná branka domácí uklidnila a hosty vyburcovala k vyšší aktivitě. Do konce prvního poločasu si oba dva týmy ještě vypracovaly pár slibných šancí, ale bohužel vždy vše ztroskotalo buď na chybné finální přihrávce, nebo zakončení. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí. 

Ve snaze o vyrovnání inkasovaly Straky B ještě jednou.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Hosté se tlačili za vyrovnáním, domácí se snažili pojistit vedení, ale snahy obou týmů vázly v zakončení. 15 minut před koncem hosté vycítili šanci na vyrovnání, jelikož Hrubému Jeseníku se zranil hráč a domácí již nemohli střídat. Dohrávali tak zápas v deseti lidech. Hosté vsadili vše na jednu kartu ve snaze o vyrovnání, což se jim také vymstilo. V 82. minutě utekl po křídle domácí útočník Marek Šifta a nekompromisně propálil hostujícího brankáře - 2:0 pro Hrubý Jeseník B. Hosté poté již rezignovali a zápas se jen dohrával. V souboji dvou B-týmů se tak radoval ten z Hrubého Jeseníka. 



Ohlasy k zápasu


Hrubý Jeseník B
Tomáš Jirouš (záložník): Za výhru 2:0 jsme rádi. Bylo hodně znát ,že jde o první zápas jara. Dokázali jsme si vypracovat několik šancí,ale v koncovce se nám moc nedařilo. Soupeř na tom byl naštěstí úplně stejně. Doufám ,že už to příští zápas bude lepší.

TJ Straky B
Jaromír Soukal (trenér): Utkání bylo velmi vyrovnané, bohužel jsme nedokázali proměnit své šance a soupeř s přispěním terénu se ujal vedení. Snažili jsme se o vyrovnání, otevřeli jsme hru, ale nakonec jsme inkasovali branku na 2:0. Je škoda, utkání by slušela remíza, jelikož se hrál pěkný fotbal z obou stran, ale nám chybělo to štěstíčko.



Sestavy


Hrubý Jeseník B
L. Pulda [-] - T. Jirouš [-] , T. Rais [-] (15. M. Lejnar [-] ) , M. Šifta [-] , Š. Šona [-] , T. Vyskočil [-] , T. Rybín [-] , L. Krejčík [-] , T. Kučera [-] , J. Jeník [-] , R. Stránský [-]

TJ Straky B
M. Dvořák [-] - M. Váša [-] , T. Mašek [-] (71. J. Plaček [-] ) , M. Túroczy [-] , R. Vinkler [-] , J. Vítek [-] , J. Řehoř [-] , J. Novák [-] , L. Macoun [-] , M. Kadeřábek [-] , M. Horáček [-]

ŽK: 40. M. Kadeřábek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Špaček Přemysl - KURKA Miloš, PACLT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.