Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Famózní koncovka a obrat ze strany Horní Vltavice!


Branky


0

Hosté ještě v 85. minutě vedli 2:1, nakonec jeli domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Horní Vltavici na severních svazích byl ještě sníh, ale hřiště bylo vzorně připraveno a oba týmy předvedly solidní fotbal. Domácí jsou na svém menším hřišti velmi nebezpeční a přesvědčili o tom celek od Dubského rybníka, který vydává na Vánoce tradičního kvalitního kapra. Vltavičtí od začátku na soupeře vlétli a chtěli své příznivce potěšit dobrou hrou. První desetiminutovka patřila domácím, ale z jejich tlaku nakonec šli po ojedinělém útoku do vedení hosté, když Štěpánek je poslal do vedení. Domácí se nepoložili a pokračovali dál ve své hře, což přineslo svůj účinek a ve 27. minutě Michal Martan vyrovnal. Hrál se zajímavý zápas s mnoha kontakty, což je pro malá hřiště tradiční. Do poločasu však již branka nepadla, a to zásluhou obou obran i gólmanů.

Druhý poločas přinesl větší chuť domácích a hosté začali bránit bod. To je jak známo ve fotbale špatný systém a domácí získali tlak i herní převahu a začali Novákovi v brance zatápět. Hosté ale byli nebezpeční v brejcích a domácí muž mezi třemi tyčemi Lukáš Svoboda musel ukázat svou obratnost. Hosté okolo šedesáté minuty srovnali hru a v 67. minutě je poslal do vedení Uher. Přišla však závěrečná pětiminutovka a Vltavičtí udeřili v 85. minutě - kapitán domácích Martin Szabo velí na útok a srovnává stav na 2:2. Hosty tato branka hodně zaskočila a jejich frustraci v poslední minutě ještě dokončil Vardanjan, který tak udělal tečku za pěkným bojovným zápasem. (autor: Ladislav Beran)


Ohlasy k zápasu


TJ Vltava Horní Vltavice
Ladislav Hrušovský (hlavní pořadatel): "Dnes jsme to vybojovali. Dub je tradičně silný soupeř. Líbilo se mně. jak to kluci odmakali a za tři body jsme tady u Teplé Vltavy moc rádi."




Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - M. Szabo [-] - Z. Hődl [-] (46. D. Halabrín [-] ) , P. Krnák [-] , L. Psotka [-] (69. O. Voldřich [-] ) , N. Vardanjan [-] , J. Bihari [-] , M. Martan [-] , J. Jirků [-] , R. Gašpar [-] , J. Szabo [-]

TJ Dub
V. Novák [-] (46. P. Kovář [-] ) , M. Pravda [-] - L. Friš [-] , R. Štěpánek [-] , R. Bartůněk [-] , D. Bartizal [-] , A. Dejmek [-] , A. Choďjuš [-] (56. J. Uher [-] ) , T. Novák [-] , V. Soumar [-] , K. Novák [-]

ŽK: 80. N. Vardanjan , 91. J. Szabo - 41. T. Novák , 80. D. Bartizal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMAŠČÍK Dušan - POKORNÝ František (N), PODZIMEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.