1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbořil zařídil Hraničáři tři body


Branky


0

V průměrném zápase týmů ze spodku tabulky se odehrával velký boj na těžkém terénu. V Borové Ladě bylo ještě zimní počasí a to se projevilo na kvalitě hry, domácí byli mírně lepší a svou aktivitu vyjádřili brankou Zbořila, který tak navazuje na dobré výkony z podzimu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Zbytiny
Luděk Tuka (trenér): "Zápas přinesl jen průměrnou úroveň. Byl to víc boj než fotbal. Na těžkém terénu byli domácí o krok i branku lepší. Nám nevyšla koncovka a tak se trápení z jara přenese zřejmě i do jara."



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - A. Žižka [-] (46. P. Hušek [-] ) , J. Zbořil [-] , M. Roučka [-] , J. Kočí [-] , M. Smatana [-] , A. Nahodil [-] , D. Mikuláš [-] (46. V. Tran [-] ) , P. Juřík [-] (63. T. Silovský [-] ) , J. Petráň [-] , M. Vokurka [-]

TJ Zbytiny
J. Véber [-] - F. Šnajdr [-] , O. Parus [-] - Š. Novák [-] , L. Václavík [-] , V. Šnajdr [-] - P. Lebeda [-] - J. Čutka [-] , Z. Lenc [-] , K. Hettner [-] (70. P. Mikula [-] ) , T. Čutka [-]

ŽK: 70. Z. Lenc .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MIKO Ladislav (N), JOZA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.