Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov má ke konci fazónu. Porazil Františkovy Lázně


Branky


0

V rámci 25. kola I. A třídy byl ve Vintířově očekávám dramatický zápas mezi domácím Baníkem a hostujícími Františkovými Lázněmi. Oběma týmům se totiž ke konci sezony daří výborně. Souboj předposledního kola nakonec vyšel lépe domácím, kteří zvítězili 5:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Františkovy Lázně zavítaly do Vintířova ve velmi oslabené sestavě a proti rozjetému Vintířovu se dlouho nedokázali prosadit. Domácí Baník se dostal do vedení už ve 2. minutě, kdy mířil přesně Michal Klemera. Vintířov byl po vstřelené brance aktivním týmem, dral se do zakončení a odměnou mu za to byl ve 20. minutě druhý gól, tentokrát z kopačky Radka Bečváře. Když se navíc v 40. minutě prosadil Libor Gašpar, bylo to už 3:0. Ke konci poločasu ale dokázaly hráči z lázeňského města snížit po střele Františka Nováka a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:1.

 

Františkolázeňští fotbalisté, ač oslabeni, si byli vědomi toho, že s počátkem poločasu je jejich šance na snížení největší. Toho dokázali využít v 54. minutě, když se prosadil Václav Šiman. V tu chvíli byli hosté lepším týmem, snažili se o vyrovnání, jenže pozorný brankář Střimelský jim v tom zabránil. Po chybě brankáře na druhé straně se pak v 64. minutě prosadil po tvrdé střele Marek Kavur, který vrátil Vintířovu dvoubrankový náskok. Od té doby si už Vintířov svůj pracně vypracovaný náskok hlídal tím nejlepším možným způsobem a navíc, když v 86. minutě střílel podruhé v zápase přesně Libor Gašpar, bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Vintířov přehrál Františkovy Lázně v poměru 5:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě a od začátku utkání jsme měli zápas pod kontrolou. Komplikací bylo, že jsme nechali soupeře dotáhnout na rozdíl jednoho gólu, ale pak jsme dali dva další a bylo rozhodnuto.

FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Předně se modlí, aby byl konec soutěže, protože máme zdecimovaný mančaft, takže jsme přijeli do Vintířova s jedenácti hráči a půlkou staré gardy. Zápase se pro nás nevyvíjel dobře, protože už ve 3. minutě udělal chybu brankář a dostali jsme první gól. Domácí nás přehrávali, byli na koni a dali další dvě branky. Minutu před poločasem jsme dali na 3:1 a šlo se do kabin. Řekli jsme si, že to ještě zkusíme, snížili jsme na rozdíl jediného gólu a začali jsme hrát. Brankář ale střelou z 35 metrů udělal druhou chybu a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , L. Gašpar [-] , T. Kavur [-] , M. Kavur [-] , J. Ševc [-] , J. Štipský [-] (64. L. Nimrichter [-] ) , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - M. Vágner [-] , L. Homola [-] , R. Maxa [-] , B. Petrák [-] , M. Heller [-] , S. Šlesingr [-] , M. Pobjecký [-] , F. Novák [-] , V. Šiman [-] , M. Heller [-]

ŽK: 59. M. Kavur , 80. R. Bečvář - 67. M. Heller , 71. M. Pobjecký , 74. M. Vágner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOMASTEK Daniel - ĎUGEL Pavol, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.