Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:00

24.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín po dvou kolech zabral a doma si poradil se Žandovem


Branky


0

Merklín v posledních dvou zápasech zaváhal a na vítěznou vlnu se chtěl vrátit v domácím zápase s Dolním Žandovem, který si vzhledem k povedenému jaru už s předstihem zajistil účast v I. A třídě i pro příští ročník. Vyrovnané utkání nakonec rozhodla červená karta, díky které Merklín využil šance a vstřelil tři rozhodující góly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro domácí Merklín, který se už v 6. minutě dostal vedení díky Pavlu Veselém, který poslal hlavou míč za brankovou čáru. Další minuty zápasu byly vyrovnané, hrálo se nahoru dolů a obě mužstva měla několik příležitostí ke skórování. Z gólu se pak radovali hosté, kteří v 15. minutě krásnou střelou z dálky v podání Roberta Csekése dokázali vyrovnat. Po zbytek prvního poločasu úřadovali oba brankáři, kteří drželi nerozhodný stav 1:1.

 

I začátek druhého dějství byl vyrovnaný, byl k vidění celkem pohledný fotbal s množstvím šancí, ale další gól ne a ne přijít. O šanci na zisk bodů se Dolní Žandov připravil v 59. minutě. To byl totiž po druhé žluté kartě vyloučen Kundrát a hosté dohrávali v desíti. Toho dokázal využít Merklín doslova dokonale a v následujících minutách rozhodl o svém vítězství. V 68. minutě zatáhl míč Barth, který přihrál před prázdnou bránu Alexandru Nečovi, pro kterého nebylo příliš těžké poslat svůj tým do vedení. Merklínští i nadále útočili a své šance dokázali využít ještě dvakrát. V 86. minutě poslal přesnou a tvrdou střelu těsně k tyči z pětadvaceti metrů Petr Hladík a o vítězi utkání bylo rozhodnuto. V poslední minutě ještě pečetil tři body pro svůj tým svojí první brankou v sezoně Pavel Popluhár. Ten byl na place dvě minuty a byl na konci pohledné kombinace na jejímž konci bylo zužitkování přihrávky od Horáka. Merklín tak zvítězil nad Dolním Žandovem v poměru 4:1.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Milan Vlčko: První poločas byl vyrovnaný z obou stran. My jsme se dostali po rohovém kopu do vedení, soupeř potom začal trochu více běhat a dokázal vyrovnat. Ve druhé půli soupeř svojí nedisciplinovaností dostal červenou kartu a od té doby jsme byli jasně lepším týmem a projevilo se to i tím, že jsme přidali tři branky a dokázali jsme Žandov porazit. Stříleli za nás netradiční střelci a musím pochválit tým hlavně za druhý poločas, protože měli chuť a šli za vítězstvím.

TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Slepili jsme mančaft se sestavou, máme dva vykartované, nějaké zraněné a trochu jsme si vypomohli „dorostenci“ ze staré gardy. Začátek utkání patřil domácí, kteří nám dali v šesté minutě po rohu. Hru jsme vyrovnali a pak jsme dokázali střelou z dálky vyrovnat. Obě mužstva měla několik šancí, ale výsledek jsme si pokazili tím, že jsme se nechali dvacet minut před koncem vyloučit. Mohli jsme klidně přivést bod. Utkání dopadlo 4:1, ale výsledek je pro nás krutý. Když jsme hráli v deseti, tak měl Merklín převahu, dali tři góly a bylo rozhodnuto. Soupeř výhodu sehrál velmi dobře. Mohli jsme bod urvat, ale jinak byl soupeř ke konci zápasu lepší a my jsme se jen bránili.



Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - F. Hladík [-] , P. Hladík [-] - J. Kučera [-] (20. M. Wöllner [-] ) , J. Vodrážka [-] , L. Horák [-] , M. Denčev [-] , A. Neč [-] - M. Barth [-] (88. P. Popluhár [-] ) - P. Veselý [-] , P. Chomát [-] (57. M. Petrik [-] )

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - T. Hemmerka [-] , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , M. Vokhmintsev [-] , R. Csekés [-] , M. Daněk [-] , M. Daněk [-] (75. J. Burian [-] ) , M. Kič [-] , P. Šimáček [-]

ŽK: 19. L. Horák , 39. F. Hladík , 82. M. Barth , 88. M. Denčev - 42. Š. Kundrát , 61. M. Vokhmintsev , 85. T. Hemmerka . ČK: 59. Š. Kundrát .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kučka Jiří - PROCHÁZKA Jaroslav, BUZNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.