Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutice nadělily opět "bůra". Tentokrát Březové


Branky


0

Žluticím vyšel výborně poslední zápas, kdy porazily v derby Chyši 5:0. Podobný výkon tak chtěly ukázat i na domácím hřišti v rámci 24. kola, kam zavítala záloha Březové. A celkem se jim to vydařilo. Vstřelily znovu pět branek, jen dvě obdržely a získali cenné tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty klání mezi Žluticemi a Březovou přinesly vyrovnaný boj. Postupem času ale získávali více ze hry domácí borci, kteří se drali do zakončení. Dlouho ale výborný brankář Starý náporu soupeře odolával. Skóre se tak měnilo až ve 26. minutě, kdy se z trestného kopu prosadil Lukáš Kožíšek. Za další čtyři minuty se navíc domácí prosadili podruhé, když Martin Kopelent poslal míč hlavou za brankovou čáru. Do konce prvního dějství se již nic zajímavého neodehrálo a mužstva odcházela do šaten za stavu 2:0.

 

 

Začátek druhého poločasu hostujícímu týmu vůbec nevyšel a během pět minut musel lovit brankář Starý míč zpoza svých zad rovnou třikrát. Chyb březovských hráčů dokázal nejdříve využít Martin Kopelent, který se i podruhé prosadil hlavou a vzápětí dvakrát skóroval Václav Černý. Až za stavu 5:0 pro domácí celek se začal hrát zajímavý fotbal také pro Březovského fanouška. Hrálo se nahoru dolů, šance střídala šanci a Olympie se dokázala dvakrát prosadit. V 63. minutě skóroval hostující Marek Tišl krásnou střelou k tyči z pětadvaceti metrů a chvíli po něm přidal druhou branku Březové Martin utíkal, který využil přesnou přihrávku Hořejšího. Ze strany Olympie, ostatně i ze strany Sokolu, to bylo v utkání vše. Žlutice si závěru utkání pohlídaly a zaslouženě zvítězily v poměru 5:2.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Mám radost, protože jak v Chyší, tak i doma s Březovou se dostali do hry mladí hráči, kteří to odehráli hodně slušně. V zápase jsme byli lepším týmem.

FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Utkání se nám nepovedlo a všechny branky jsme domácím doslova darovali. V obraně jsme dělali velké chyby a do útoku jsme se prakticky nedostali. A začátek druhého poločasu jsme zaspali a bylo po zápase. Za stavu 5:0 se začal hrát fotbal nahoru dolů a šance byli na obou stranách a nám se povedly dát dva góly.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Bok [-] , D. Vojík [-] (68. P. Krejza [-] ) , M. Kopelent [-] , V. Černý [-] (60. M. Thai [-] ) , J. Píša [-] , D. Razím [-] , L. Kožíšek [-] , D. Učík [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

FK Olympie Březová B
T. Starý [-] - J. Machálek [-] , S. Hradský [-] , L. Veselý [-] , L. Fröhlich [-] - M. Tišl [-] , M. Utíkal [-] , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] - R. Bendík [-] (61. M. Brabenec [-] ) , P. Prečan [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jati David - TALPÁŠ Petr, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.