Ve šlágru kola uspěla Chyše. Rotavu porazila rozdílem jediné branky


Branky


0

Šlágr 24. kola I. A třídy byl k vidění v Rotavě, kam přicestovala Chyše. Té se nevydařilo poslední utkání, kdy prohrála se Žluticemi a chtěla si tak zlepšit náladu proti prvnímu celku tabulky. A to se ji podařilo, když po zodpovědném výkonu zvítězila 3:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty utkání se bylo na co dívat a diváci v Rotavě se určitě nenudili. Šance střídala šanci a o první branku se v 11. minutě postarali, k nelibě většině přítomných, hráči Chyše. Bouška výborně uvolnil Dorňáka jehož střelu brankář Boreš vyrazil na zcela volného Ericha Lauricha, pro kterého nebylo těžké poslat míč za brankovou čáru. Hrálo se nahoru dolů, obě mužstva měla několik příležitostí, ale z druhého gólu zápasu se nakonec radovali domácí, kteří vyrovnali zásluhou Jana Hanzlíka. Do šaten ale přeci jen odcházeli spokojeněji hráči hostující Chyše, když ve 35. minutě naběhl na centr Miroslav Dorňák, který nadvakrát překonal brankáře domácích.

 

Ve druhém poločase byla aktivnější Rotava, která se drala do zakončení, jenže vyrovnávací branku ne a ne vstřelit. Proti byl zejména brankář Metlička, který likvidoval jednu šanci za druhou. Nestačil pouze na jednu střelu a to tu v 66. minutě z kopačky Martina Vázlera. Rotava byla nadále aktivní, jenže přes obranu Chyše se rázem nemohla dostávat. Hráči Sokola si hlídali výborně prostor a Rotava s tím měla evidentně problémy. Hosté se nikam netlačili a čekali na brejkovou příležitost, která přišla v 82. minutě, kdy se Miroslav Bouška prosmýkl po pravé straně a z těžkého úhlu prostřelil brankáře mezi nohou a tyčí. Chyše se tak dostala do vedení 3:2, které si pohlídala až do samého závěru utkání a získala tak velmi důležité tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Musel jsem udělat nějaké změny v sestavě, protože jsem měl zraněné Dvořáka a Kubince, takže jsem musel použít náhradníky. Podařilo se nám vstřelit první branku a hra se pak přelévala nahoru dolů. Musím říct, že soupeř byl kvalitní, ale my jsme zvolili tvrdý přístup a taktiku a ji do písmene dodržovali. Nevyvarovali jsme se však chybě, po které soupeř vyrovnal na 1:1. Opět jsme ale ujali vedení a odcházeli jsme do šaten za vedení 2:1. Řekli jsme si, že to zkusíme udržet, případně z brejku přidat branku. Paradoxně jsme po naší chybě dostali na 2:2. Soupeř nás tlačil, měl daleko více ze hry, ale musím pochválit kluky, kteří si hlídali zodpovědně prostory a my jsme párkrát zahrozili z brejků. Pak se po pravé straně prosmýkl Bouška a z velkého úhlu to prostřelil mezi brankářem a tyčkou a pak jsme to zodpovědně pohlídali. Soupeře jsme následně nepustili do žádné brankové příležitosti. Na I. A třídu to bylo utkání velmi vysoké kvality. Výborné utkání. Musím pochválit rotavské, kteří se neuchýlili k nějakým odvetám za utkání v Chyši a opravu to odehráli se ctí a zápas se odehrál bez jakýchkoliv konfliktů.



Sestavy


TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - M. Havel [-] , M. Vázler [-] , T. Rohan [-] (43. A. Kučera [-] ) , R. Prokop [-] , M. Jandora [-] , J. Hanzlík [-] , R. Hessoun [-] (66. P. Böhm [-] ) , J. Beneš [-] , M. Rohan [-] , P. Jandora [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - J. Kadlec [-] , J. Hanzlíček [-] - J. Lavička [-] , P. Tichý [-] , M. Bouška [-] - M. Dorňák [-] , T. Váňa [-] , E. Laurich [-] , J. Lábr [-] - R. Rödling [-]

ŽK: 34. M. Havel - 8. J. Hanzlíček , 66. J. Kadlec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - SAPOUŠEK Jáchym, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.