1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín jen těsně podlehl Rotava. Ta je stále první


Branky


8. T. Koch - 49. R. Prokop , 58. M. Havel
0

Rotava se konečně v posledních zápase scházela v téměř plné sestavě a na jejích výkonech to bylo znát. Po ne zrovna přesvědčivém úvodu jarní části tak opět boduje za plný počet bodů a drží si i nadále první příčku. V Hroznětíně, kam přijela v rámci 23. kola to však neměla jednoduché. Hroznětín totiž předvedl kvalitní výkon a prohrál s Rotasem jen těsně 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo opatrně, což se však změnilo v 8. minutě, kdy chybovala domácí obrana, jejíž zaváhání dokázal na sto procent využít Tomáš Koch, jenž poslal Hroznětín do vedení. Po chybě se snažila Rotava vyrovnat stav zápasu, tlačila se do zakončení, jenže překonat výborného Tamáše se ji v prvním poločase nepodařilo ani jednou. Hroznětín mohl také vstřelit v následujících minutách další gól, ale ani on se už v prvním dějství neradoval.

 

Neradoval se v zápase už ani jednou. Oproti tomu však dvakrát zvedali ruce nad hlavu hostující hráči. Poprvé už ve 49. minutě, kdy dostal míč přímo na kopačku Roman Prokop, jenž poslal míč po zemi k tyči a rozvlnil poprvé síť domácí branky. Podruhé se vlnila za dalších deset minut. Domácí obránce chyboval při rozehrávce, když dokázal míč vypíchnout Milan Havel, jenž pelášil na domácí bránu a tváří v tvář Tamášovi se nemýlil a poslal Rotavu do vedení. Rotava si dlouho hlídala svůj jednobrankový náskok, mohla ho i navýšit, ale stejně tak o něj mohla přijít. V posledních patnácti minutách totiž domácí hráli opravu výborně, vytvořili soustavný tlak, jenže kýženého vyrovnání se nedočkali. Po sympatickém výkonu tak podlehli vedoucímu celku soutěže 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Věděli jsme, že Hroznětín potřebuje bodovat, takže nás nečekal lehký zápas. Hned v úvodu po chybě obrany jsme inkasovali. Poté jsme se snažili vyrovnat a zbytek poločasu se odehrál na polovině soupeře. Měli jsme několik šancí, ale skórovat se nám nepodařilo. Ve druhé půli jsme od tlaku neupouštěli a tlačili jsme do zakončení, podařilo se nám vstřelit dva góly. Hráli jsme aktivně, ale soupeř hrál na hranici svých možností a posledních patnáct minut nás zatlačil a báli jsme se o výsledek.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - L. Ondráček [-] , J. Eret [-] , J. Klas [-] , T. Koch [-] (54. E. Hůrka [-] ) , F. Paluska [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] , M. Benda [-]

TJ Rotas Rotava
P. Klepáček [-] - M. Havel [-] , L. Vázler [-] (6. J. Beneš [-] ) , T. Rohan [-] , R. Prokop [-] , M. Jandora [-] , J. Hanzlík [-] (84. L. Szolar [-] ) , R. Hessoun [-] (61. J. Klepáček [-] ) , V. Vinš [-] (46. P. Böhm [-] ) , M. Rohan [-] , P. Jandora [-]

ŽK: 32. L. Ondráček , 71. D. Ondráček , 77. J. Michlík - 80. P. Böhm .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fiala Petr - BUŠEK Josef, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.