3:1
(1:0)
61. M. Majer
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:30

21.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role šlape jako hodinky. Doma porazila Žlutice


Branky


0

Stará Role, která zvítězila v předchozím utkání na hřišti Františkových Lázní, přivítala v rámci 21. kola tým Žlutic. I ty dokázaly uspět za tři body a na programu byl tedy zajímavý duel, který byl nakonec pohledný, byly v něm spousty šancí a čtyři góly. Z vítězství se radovali nakonec domácí Karlovy Vary.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty bylo utkání mezi Starou Rolí a Žluticemi napínavé a vyrovnané. Obě mužstva si dokázala vytvořit šance, kterými se mohla dostat do vedení, ale diváci v Karlových Varech čekali na gól nakonec až do 30. minuty, kdy se trefil k jejich radosti domácí Roman Voborský. Starorolští byli v osobních soubojích důraznější a svému soupeři nedovolili v prvním poločase skórovat ani jednou. I proto se odcházelo do šaten za stavu 1:0.

 

Ve druhém poločase byla k vidění hra podobná tomu prvnímu. Obě mužstva se tlačila do zakončení, ale v koncovce byli šťastnější domácí, což se ukázalo v 59. minutě, kdy vystřelil Aleš Sochor a míč po cestě na bránu tečoval jeden ze žlutických hráčů, jenž změnil trajektorii letu vedoucí přímo do sítě hostující branky. Žlutice se ale nevzdaly a už za dvě minuty dokázaly snížit na rozdíl jediné branky. Do brejku totiž utekl Marcel Majer, který si zpracoval přihrávku, obešel brankáře a pohodlně zakončil do odkryté klece domácích. Vstřelená branka hosty nakopla a rázem byli aktivnější. Nechybělo mnoho a bylo srovnáno, jenže brankář Vanke byl pozorný. Navíc se Žluticím cesta za body zkomplikovala poté, co byl vyloučen autor jediného gólu Marcel Majer, který udeřil soupeře fackou do obličeje. Početní převahy pak domácí celek dokázal jednou využít, když v 88. minutě pečetil vítězství Staré Role Václav Klauz. Starorolští tak zvítězili nad Žluticemi v poměru 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Je nepříjemné, že jsme prohráli, ale prostředí pěkné, soupeř kvalitní až bych řekl chvílemi nepříjemně důrazný. Zápas jsme neustáli. Soupeř vedl 1:0, což nebyla tragédie, pak nám dali šťastný gól po teči, snížili jsme na 2:1 a měli jsme, řekl bych, více ze hry, ale když se to lámalo, šli jsme do desíti a dostali jsme třetí gól.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Vanke [-] - M. Götz [-] , L. Lorenc [-] (46. V. Březina [-] ) , A. Roubíček [-] , J. Stýblo [-] - L. Pfreimer [-] , D. Hušek [-] , A. Sochor [-] , J. Nerad [-] - V. Klauz [-] (89. J. Kubíček [-] ) , R. Voborský [-] -

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] (75. P. Krejza [-] ) , M. Kopelent [-] , V. Černý [-] , L. Melnyk [-] , D. Razím [-] , D. Fides [-] , D. Učík [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 22. J. Stýblo , 31. M. Götz , 87. A. Sochor - 35. D. Učík , 36. R. Suchánek . ČK: 75. M. Majer .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Balhar Ivan - ŠMAT David, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.