2:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov obral dosud stoprocentní Chyši o bod


Branky


0

Vintířov vyhrál na jaře dva zápasy a stejný počet utkání také prohrál. V rámci 18. kola I. A třídy přivítal na svém hřišti Chyši, která všechna čtyři utkání zvládla s plným bodovým ziskem a v případě souhry okolností by se mohla dostat na první příčku tabulky. Podařilo se ji to?

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začala hostující Chyše výborně a už v 5. minutě se mohla radovat z první vstřelené branky. O tu se postaral Patrik Smolík, když jeho prudkou ránu neudržel Střímelský v náruči a míč doputoval až za brankovou čáru. Netrvalo dlouho, přesněji řečeno sedm minut, a Sokol se radoval podruhé. Po pohledné akci na jeden dotek se dostal do samostatného úniku Josef Lavička, jenž neváhal a přeloboval brankáře domácích, čímž navýšil vedení svého týmu na 0:2. Chyše byla na začátku utkání aktivnějším týmem a Vintířov ji nedělal větší problémy. To se ale změnilo zhruba ve 25. minutě, kdy začali domácí vystrkovat růžky a tlačit se do útoku. Chyše měla rázem v defenzivní činnosti problémy a musela se ohánět. Vintířov se tlačil do zakončení a do konce poločasu stihl vyrovnat. Ve 38. minutě se po závaru před brankou prosadil Libor Gašpar, kterého v obdobné situaci následoval o šest minut později Michal Klemera, jenž zůstal dvakrát nepokrytý a svoji volnost dokázal využít k vyrovnávací brance.

 

Na začátku druhého poločasu se mohla Chyše dostat opět do vedení, jenže Lábr čekal s míčem na kopačce tak dlouho, až mu Střímelský vynuloval úhel potřebný ke vstřelení branky. Zápas byl ve druhém poločase nahoru dolů a divákům, kterých dorazilo do Vintířova padesát, se rozhodně nenudilo. Šance si vytvořili jak domácí, tak hosté a oba brankáři museli ukazovat, že jsou zaslouženými jedničkami svého mančaftu. Utkání tak dospělo až do svého závěru, ve kterém zůstal stav nezměněný, tedy 2:2 a na řadu přišly pokutové kopy, na jejichž konci byla šťastnější hráči Chyše i díky tomu, že Metlička chytil dvě penalty. Chyše tak díky dvěma bodům srovnala bodový účet s první Rotavou, se kterou se děli o první místo a druhá je pouze vzhledem k horšímu skóre. Chyše odehrála s Rotavou dosud jedno utkání, ve kterém dokázala zvítězit, a tak má lepší bilanci, která rozhoduje o pozici v tabulce na konci sezony. 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Po deseti minutách jsme prohrávali 2:0 a nevypadalo to růžově, protože jsme nechytli začátek zápasu. Pak jsme se chytili a remíza nakonec odpovídá průběhu zápasu. Měli jsme šance rozhodnout utkání, ale to měl i soupeř.

TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Jeli jsme s nějakými změnami v sestavě kvůli zraněním. Zápas se pro nás vyvíjel velice dobře, protože jsme se ujali vedení a hned na to jsme zvýšili na 2:0. Zápas jsme měli pod kontrolou, soupeř jen nakopával míče a s tím jsme si dokázali v obraně poradit. Po 25 minutách jsme ale polevili a více se rozčilovali než hráli fotbal. První gól jsme dostali od soupeře po faulu našeho obránce, který se ještě rozčiloval, za což dostal zbytečně žlutou kartu. Soupeř dal na 2:1 ze standardky a druhý opět ze standardky, kdy jsme měli zdvojit Klemeru, ale toho jsme nepohlídali a dával nám na 2:2. Ve druhém poločase jsme měli hned šanci, ale Lábr čekal tak dlouho, až mu brankář vybral úhel. Zápas byl nahoru dolů. Poslední minuty byly v naší režii, kdy jsme měli nějaké šance, ale ty jsme neproměnili. V penaltách nás podržel brankáře, který chytil dvě penalty. Je to pro nás sice ztráta, ale musím přiznat, že se nám na Vintířov u nich nedaří a dělba bodů je asi nakonec spravedlivá.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , Z. Šimek [-] , L. Nimrichter [-] (75. J. Ševc [-] ) , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] , L. Gašpar [-] (86. T. Kavur [-] ) , J. Štipský [-] , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - O. Kubinec [-] , R. Záluský [-] , J. Hanzlíček [-] - J. Lavička [-] , M. Bouška [-] - M. Dorňák [-] , J. Lábr [-] - P. Smolík [-] (85. M. Pašek [-] ) , R. Rödling [-] , J. Kadlec [-] (46. V. Dvořák [-] )

ŽK: 56. J. Štipský , 78. J. Ševc - 33. J. Kadlec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pešek Pavel - TŮMOVÁ Michaela, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.