3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín navázal na podzimní část a poradil si s Františkovými Lázněmi


Branky


0

Nováček soutěže Merklín odehrál skvělý podzim a přezimoval v horních příčkách tabulky I. A třídy. Zima byla dlouhá, ale na projevu hry merklínských hráčů zřejmě neměla žádný vliv. V prvním utkání jarní části totiž přivítali Františkovy Lázně, se kterými si svojí bojovností a urputností, i přes červenou kartu, dokázaly poradit a zvítězit 3:1. 

  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ale začalo mnohem lépe pro hostující hráče z lázeňského města. Ti se totiž už ve druhé minutě ujali vedení poté, co jeden z merklínských hráčů podcenil rozehrávku a jeho zaváhání využil Karel Škarka. Domácí se ale z laciné inkasované branky nesložili a za pár minut dokázali brankový účet zápasu srovnat. Františkolázeňští totiž přihrávali svému brankáři na malou domů, jenže ten tak dlouho čekal z rozehrávkou, až mu domácí sebrali míč a pro Libora Horáka už nebylo těžké poslat ho do odkryté branky. Po čtvrt hodině hry už se dostali domácí do vedení. Merklínský expres Michal Barth totiž utekl obraně hostujícího celku a zavěsil na 2:1. Pak si vytvořili několik šancí také hosté, ale žádná nebyla tak vážná, aby mohla přinést vyrovnání. A když se ještě jednou rozeběhl rychlý Michal Barth, odcházeli domácí do šaten mnohem spokojenější, protože vedli 3:1.

 

Ve druhém dějství se snažily Františkovy Lázně něco udělat s nepříznivým výsledkem, ale příliš se jim to nedařilo a bylo vidět, že do Merklína odcestovaly v oslabené sestavě. Navíc dostaly od 63. minuty ještě větší možnosti ke korigování výsledku, protože za faul dostal červenou kartu Filip Hladík. Ani proti deseti hráčům se však hostujícím nedařilo. Merklín bojoval seč mu síly stačily a nakonec ubránil dvoubrankový náskok, který si vytvořil v průběhu prvního dějství.



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Milan Vlčko: Na soupeře jsme vlétli, v první minutě jsme měli brankovou šanci, ale gólman hostů situaci zachránil. Hned z protiútoku jsme udělali chybu v obraně a prohrávali jsme. To si myslím, že nás nakoplo a do poločasu jsme výsledek otočili. Na 1:1 jsme dávali také po chybě soupeřovo obrany a gólmana. Poté jsme využili rychlosti Bartha, který dvakrát utekl a zavěsil na 2:1 a na 3:1. Druhý poločas byl bojovný z obou stran, měli jsme vyloučeného stopera, takže jsme dohrávali v deseti, ale výsledek jsme ubojovali. Soupeř byl takový, řekl bych, bezzubý.

FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: V první minutě jsme dali dost laciný gól, kdy stoper podcenil rozehrávku a my jsme mu vypíchli míč. Pak soupeř vyrovnal po naší chybě brankáře. Bylo vidět, že Merklín šel za vítězstvím až do konce a rozhodla bojovnost. I když jsme jeli v oslabeném mančaftu, tak rozhodla touha zvítězit. Druhý poločas jsme hráli proti deseti a ani jsme si nevytvořili šanci proto, že kluci z Merklína bojovali a šli si prostě za vítězstvím více, než my.



Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Sýkora [-] , M. Barth [-] (87. P. Popluhár [-] ) , P. Veselý [-] , F. Hladík [-] , A. Neč [-] (76. M. Wöllner [-] ) , J. Vedlich [-] , M. Denčev [-] (69. J. Kučera [-] ) , J. Vodrážka [-] , L. Horák [-] (79. M. Petrik [-] ) , M. Švajka [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [-] , K. Škarka [-] (53. R. Hubáček [-] ) , L. Bill [-] (79. J. Brňák [-] ) , M. Heller [-] , L. Jačka [-] , M. Heller [-] , M. Falář [-] , J. Karafiát [-] , J. Tržil [-] (71. V. Nguyen [-] ) , J. Čvančara [-]

ŽK: 75. M. Heller . ČK: 63. F. Hladík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Štěrba Václav - TALPÁŠ Petr, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.