4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše na domácí půdě nezaváhala a porazila Hroznětín


Branky


0

Chyše v podzimní části soutěže překvapila nejednoho protivníka a před jarní části to byl jeden z favoritů soutěže, který by, při troše štěstí, mohl aspirovat i na postup do kraje. Svoji roli začali hráči Chyše plnit od prvního kola jarní části, kdy přivítali na svém hřišti tým Hroznětína. S tím si dokázali poradit bez větších problémů a zvítězit 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začala Chyše aktivně a po několika minutách hry si vytvořila první šance, které doslova „smrděli“ gólem. Na první branku utkání si však diváci, kterých dorazila rovná stovka, museli počkat do 18. minuty, kdy se ve vápně uvolnil přes tři hráče Josef Lavička a lehkou střelou na bližší tyč poslal míč do tyčky, od které se následně odrazil za záda brankáře Ramse. Jak řekl trenér Chyše Josef Šrámek, tak šlo o střelu alá Ladislav Krejčí, který podobně zakroutil míč do sítě římského Lazia. Po vstřelené brance byli domácí nadále aktivnějším celkem, i když růžky vystrkovali i hráči Hroznětína. Ti se ale, na rozdíl od domácích, prosadit nedokázali. Necelých deset minut před koncem přinesl aktivní pohyb domácího celku druhou branku. Po faulu na jednoho z hráčů byl totiž nařízen přímý volný kop, ke kterému se postavil Bouška. Jeho střela mířila do šibenice Hroznětínské branky, odkud se však odrazila těsně před brankovou čáru a následně ven z malého vápna přímo na kopačku Josefa Lavičky, který se nemýlil a zvýšil na 2:0.

 

Druhý poločas probíhal podobně, jako ten první. s tím rozdílem, že první branka této pětačtyřiceti minutovka přišla chvíli po výkopu. Dorňák totiž utekl po levé straně, přihrál volnému Jaroslavu Lábrovi do velkého vápna, který neotálel a poslal míč potřetí za brankovou čáru. Chyše byla i nadále aktivní a Hroznětín nepouštěla do žádných větších příležitostí. A když už, byl v brance připravený Metlička. Hroznětín ho dokázal několikrát pořádně prověřit. Další branku přinesla 79. minuta, kdy zahrával rohový kop Bouška. Jeho centr si našel Petra Tichého, který ve výskoku doslova hlavou prostřelil hroznětínského ochránce svatyně a bylo to už 4:0. Hostující celek se ale přeci jen dočkal jedné vstřelené branky. V poslední minutě klání si tak dlouho hráli obránci Chyše s balónem, až o něj přišli. Mrňka pak nahrál na šestnáctku Eriku Hůrkovi, který prostřelil Metličku mezi nohami. Na dělbě bodů to ale nic nezměnilo a Chyše zvítězila v prvním jarním utkání nad Hroznětínem 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Hráli jsme v improvizované sestavě, protože se nějací hráči zranili a někdo nemohl nastoupit z pracovních důvodů, takže nastoupili dva hráči z dorostu. Zkušení hráči drží v současné době mančaft tam, kde je, což se potvrdilo v přípravě. Hroznětín jsme bez sebevětších problémů porazili, hráli jsme ze zabezpečené obrany, vedli jsme 4:0 a dostali jsme gól ke konci zápasu, kdy si naši kluci už s balónem hráli a z toho pramenila chyba. Jinak se Hroznětín k ničemu nedostal. Nečekal jsem tak hladkou výhru a kluci plnili na sto procent co jsem od nich chtěl.

TJ Olympie Hroznětín
Mrňka: Vzhledem k tomu, že to bylo první kolo po zimě, tak jsme nehráli špatně, ale neproměňovali jsme šance. Chyše se dostala do deseti šancí, z toho čtyři proměnila. Soupeř byl lepší a vypadá to, že má natrénováno lépe jak my. Naše zimní příprava totiž za moc nestála.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - J. Kadlec [-] - P. Tichý [-] , M. Bouška [-] , J. Lavička [-] , M. Dorňák [-] (85. V. Dvořák [-] ) , J. Hanzlíček [-] - J. Lábr [-] - R. Záluský [-] , M. Ryk [-] (82. D. Šenkýř [-] ) , T. Váňa [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - M. Mičkanin [-] , J. Eret [-] (47. E. Hůrka [-] ) , P. Paluska [-] (56. M. Tamáš [-] ) , M. Schneider [-] , F. Paluska [-] , D. Zburník [-] , M. Kodajek [-] , J. Klas [-] , D. Ondráček [-] (73. M. Benda [-] ) , Z. Řáda [-]

ŽK: 63. J. Kadlec - 63. M. Schneider , 77. F. Paluska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fiala Petr - BUŠEK Josef, MATĚJKA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.