2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba tábory se patřičně před zápasem hecovaly. Utkání poté ovládli domácí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První fotbalovou parádu viděli diváci ve 13.min. zápasu. Po trestném kopu Galbavého hlavičkoval pod břevno Rada, ale Kubenka se prezentoval pohotovým zákrokem a dokázal vytěsnit míč nad svoji bránu. Ve 20.min. zprava zahrával další trestňák opět Galbavý, míč propadl mezi hráči až na zadní tyčku, kde byl Kubaška. Ten však v pádu poslal míč těsně nad zívající prázdnou bránu Jedomělic. V 31.min. trestný kop Galbavého skončil pouze nastřelením pevné jedomělické zdi.

 

Po změně stran dal hlavou gól Hansl, ale k naší lítosti při výskoku fauloval bránícího hráče, takže gól neplatil. V 53.min. Tikovského průnik zastavili hosté nedovoleným způsobem a píská se pokutový kop, se kterým následně naložil Galbavý hanebně, neboť jeho střelu Kubenka vyrazil. V 77.min. to konečně přišlo. Pravý bek Kubaška nasadil k velkému sólu a la František Jakubec, dostal se až do pokutového území a přesnou střelou po zemi na zadní tyč překonal Kubenku. Vedeme 1:0. V 85.min. hosté zahrávali trestný kop. Míč odvrátil Zíma, našel při tom vpředu číhajícího Ahmeda, který viděl vysoko postaveného Kubenku a z dálky poslal míč do prázdné brány podruhé. Vedení o dvě branky zvedlo naše hráče a tak tak, že po Stožického akci neinkasovali potřetí. V závěru ještě vyzkoušel Sedláka skákavou střelou Mrština a náš brankář si připsal teprve druhý zákrok, když ten první přišel o pár minut dříve po slaboučké střele Průchy.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Vedoucí mužstva: Pro naše borce to byl těžký zápas. V Jedomělicích hraje několik hráčů, kteří se s našimi dobře znají, kamarádí se. Před zápasem se také patřičně oba tábory hecovaly. Domácím se hra příliš nedařila, jakoby nám nohy svazovala nervozita a tak přihrávka často našla kopačky soupeře. Vyhráli jsme ale zaslouženě, hosté Sedláka prakticky neohrozili. Na žluté karty pak „vyhráli“ 6:2. Utkání přihlížely téměř čtyři stovky diváků.




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Žahour [-] (46. L. Stožický [-] ) , T. Zíma [-] , F. Hansl [-] , U. Ahmed [-] , M. Tikovský [-] (74. L. Volf [-] ) , J. Galbavý [-] (70. J. Hořejší [-] ) , M. Rada [-] , J. Kubaška [-] (83. P. Klusáček [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Čablík [-]

TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - J. Průcha [-] , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-] (65. J. Horák [-] ) , V. Hora [-] , P. Krivák [-] (83. P. Jindra [-] ) , J. Petržílka [-] , B. Mrština [-] (86. P. Vicenec [-] ) , R. Knotek [-] , R. Vyšata [-] , M. Zahradník [-]

ŽK: 39. J. Kubaška , 81. U. Ahmed - 20. M. Janda , 31. R. Knotek , 37. J. Průcha , 50. P. Kubenka , 59. R. Nedvěd , 79. J. Petržílka .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Krejsa Josef - VOKOUN Daniel, HLAVNIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.