3:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 16:30

26.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhotka vybojovala dva body na Horní Bečvě


Branky


17. P. Hejný , 51. V. Dobeš , 60. O. Bártek - 20. P. Roman (vl.) , 31. L. Šebesta , 70. M. Chocholatý
0

Horní Bečva ve svém domácím čekala Lhotka nad Bečvou. Domácí byli celý zápas lepším mužstvem, ale nedokázali proměnit své šance. Zápas nakonec dospěl do pokutových kopů, ve kterých se více dařilo hostům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Bečva se rozloučila s Miroslavem Dobešem

Horní Bečva se v zápase se Lhotkou nad Bečvou rozloučila s Miroslavem Dobešem, který nastoupil do utkání na deset minut. Domácí začali utkání slavnostně, přesto se soustředili na zápas a hned mohli skórovat, nešťastný odkop jednoho z hostujících obránců ale skončil těsně vedle Ručkovy branky. Po čtvrt hodině hry se domácí dočkali úvodní trefy, Petr Hejný prokázal důraz před brankou a otevřel skóre – 1:0. O tři minuty později mohla Bečva svůj náskok navýšit, ale velkou šanci zlikvidoval Ručka. Z následného protiútoku se hostům podařilo vyrovnat, Rosenkrancovu střelu si totiž do vlastní sítě nešťastně srazil domácí kapitán Pavel Roman – 1:1. Lhotka nebyla lepším celkem, přesto se po půl hodině hry dostala poprvé v zápase do vedení, po faulu na aktivního Rosenkrance se k přímému kopu postavil zkušený Ladislav Šebesta a technickou střelou na zadní tyč překvapil brankáře Jalůvku – 1:2. Domácí byli nadále aktivnější, vypracovali si mnoho šancí, ale nedokázali vyzrát na hostujícího gólmana Ručku. 

Vyrovnání zařídil Chocholatý

I od začátku druhého dějství měli domácí více ze hry, pálili z každých pozic a doufali, že se některý z pokusů ujme. Po šesti minutách druhého poločasu tak přišlo zasloužené vyrovnání, z dálky napřáhl ke střele Václav Dobeš a míč i s přispěním hostujícího obránce zapadl k tyči – 2:2. O necelých devět minut později domácí otočili nepříznivý stav, po centru z křídla zakončoval do poodkryté branky Ondřej Bártek – 3:2. Hráči Bečvy si vytvářeli další a další šance, ale Vaněček ani Bártek neuspěli. Lhotka se snažila s výsledkem něco udělat a v 70. minutě opět srovnala skóre, ve velkém vápně se nejlépe zorientoval Miloš Chocholatý, jenž povedeným angličákem překonal Jalůvku potřetí – 3:3. 

Penalty lépe zvládla Lhotka

V penaltovém rozstřelu uspěli hosté, kteří po dlouhé době v této dovednostní soutěži uspěli a připsali si tak druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Měli jsme takovou menší slávu, rozloučili jsme se s Mírou Dobešem, v týmu má dva kluky, tak si s nimi chtěl zahrát. Začátek byl tak slavnostní. V 10. minutě místo něj šel Opálka, byli jsme lepší, měli plno šancí, hosté hráli na brejky. Dali jsme na 1:0, pak jsem si dal ale vlastence a z trestňáku jsme dostali na 2:1. Měli jsme šance, ale opět jsme potvrdili naše domácí střelecké trápení. Druhý poločas jsme chtěli zlepšit, otočili jsme na 3:2, ale hosté zase vyrovnali. Trápili jsme se v zakončení a na penalty jsme tradičně prohráli. Diváci museli být zklamaní. Mohli jsme jasně vyhrát, ale nedáváme šance."

Lhotka n.B.
Petr Ručka - brankář: "Kvůli mnoha omluvenkám nám přišli pomoct i René Veselý s Tomášem Kubešou, oba hráli velice dobře a tímto jim děkuji za výpomoc. Domácí se snažili střílet snad z každé pozice. Po gólu na 1:0 se hra zklidnila a po prvním povedenějším útoku se nám podařilo vyrovnat a poté otočit z přímého kopu. Druhý poločas začal stejně, jak první, domácí měli tlak, ale my se snažili nebláznit a hlavně využívat naše útočníky. Domácí nakonec otočili skóre, ale my se nevzdali a bojovali a Chocholatým vyrovnali. Penalty už byly loterie, nám se konečně podařily vyhrát."



Sestavy


TJ Sokol Horní Bečva
K. Jalůvka [-] - P. Dobeš [-] (59. Z. Pavlica [-] ) , M. Dobeš [-] (10. D. Opálka [-] ) , T. Vaníček [-] , J. Vašut [-] , P. Hejný [-] , J. Grenar [-] , V. Dobeš [-] , L. Roučka [-] (75. R. Dvorský [-] ) , O. Bártek [-] , P. Roman [-]

Lhotka n.B.
P. Ručka [-] - M. Chocholatý [-] , L. Trefil [-] - R. Veselý [-] , P. Žlebek [-] (37. R. Stolař [-] ) , P. Rosenkranc [-] , F. Šobora [-] , L. Šebesta [-] , T. Kubeša [-] , M. Man [-] , J. Burda [-]

ŽK: 30. L. Roučka , 75. V. Dobeš - 79. F. Šobora .
Místo: Horní Bečva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVEC Patrik - BÁRTEK Hynek (N), TŘEŠTÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.