Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 16:30

26.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládly Huslenky


0

Ve 26. kole okresního přeboru došlo k souboji dvou blízkých rivalů, utkaly se Huslenky a Halenkov. Domácí i s notnou dávkou štěstí dali více branek a nakonec zvítězili 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tydlačka dvěma góly hlavou otočil skóre

Derby začalo lépe pro domácí Huslenky. Ve 12. minutě se po přenesení na levou stranu ocitl v jasné šanci Jaroslav Slováček, jenž nedal Tomanovi žádnou šanci – 1:0. O tři minuty později však bylo vyrovnáno, roh Haničáka přetavil ve vyrovnávací branku Jakub Tydlačka – 1:1. Sedm minut na to se situace téměř zopakovala, tentokrát poslal Mikulenka do vápna dlouhý aut, jejž si opět našel Jakub Tydlačka a na zadní tyči znovu hlavou překonal Hučíka – 1:2. Domácím se přesto ještě do poločasu podařilo srovnat, Mikulenkovi se nepovedl odkop, trefil prvního před sebou stojícího hráče, od nějž se kulatý nesmysl odrazil k Lukáši Labajovi a ten nekompromisně zavěsil – 2:2. 

Druhý poločas ovlivnilo vyloučení Krni

Utkání výrazně ovlivnila 56. minuta, unikajícího Zádilského totiž podrazil Marek Krňa a hlavní rozhodčí Holáň jej předčasně poslal do sprch. Hosté se snažili remízový stav udržet, ale po chybě v zadních řadách se k míči důrazně prodral Jaroslav Slováček, jenž druhou brankou v utkání vrátil vedení na stranu Huslenek – 3:2. O sedm minut později domácí utekli na rozdíl dvou branek, nepovedenou střelu Slováčka dorazil za Tomanova záda Ondřej Baletka – 4:2. Hosté se nadále snažili s nepříznivým stavem něco provést, ale domácí obrana byla pozorná. V úplném závěru mohl zkompletovat hattrick Slováček, ale Toman jeho povedenou střelu vyrazil na roh. Domácí i se štěstím dovedli zápas do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Huslenky
Marek Hučík - brankář: "V derby jsme to vzali za správný konec. Snažili se soupeře držet i za cenu risku co nejdál od branky. Úplně se nám nepovedly standardky, ale na druhou stranu se nám díky ofenzivní taktice podařilo střílet branky. Ve druhém poločase nám pomohlo vyloučení Krni, na které jsme vcelku rychle zareagovali brankou, což nám dalo trochu klidu na hry. Hosté se i přes početní nevýhodu snažili hrát, celkově myslím, že to byl pro početnou kulisu zajímavý zápas. Rozhodně chceme podobným způsobem zvládnout i další derby, které nás čeká v pátek na Hrozenkově."

TJ Tatran Halenkov
Karel Toman - brankář: "Derby v Huslenkách pro nás dopadlo až příliš krutě. Dnes s domácími hrál dvanáctý a asi nejlepší hráč, bylo jím štěstí. Nepopírám, že jsme udělali spoustu chyb v rozehrávce, ale to, co se dnes k domácím v soubojích o míč odráželo, jsem snad ještě nikdy nezažil."



Sestavy


TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - J. Slováček [-] (87. A. Šimara [-] ) , T. Zádilský [-] , R. Koňařík [-] (69. M. Rýc [-] ) , O. Baletka [-] (90. T. Kovář [-] ) , L. Labaj [-] , D. Pisklák [-] , M. Brhlík [-] , R. Januš [-] , T. Helis [-] , V. Hrbáček [-]

TJ Tatran Halenkov
K. Toman [-] - M. Krňa [-] , O. Machálek [-] , J. Tydlačka [-] , T. Mikulenka [-] - P. Hořelica [-] , V. Trličík [-] (80. J. Kuboš [-] ) , R. Haničák [-] - V. Úlehla [-] (60. T. Holec [-] ) - O. Ondryáš [-] , D. Kovář [-]

ŽK: 51. R. Januš - 31. V. Úlehla , 84. R. Haničák . ČK: 56. M. Krňa .
Hráči zápasu: J. Slováček - J. Tydlačka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLÁŇ Drahomír - JAŠEK Vlastimil (N), KOLÁČEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.