Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 16:30

26.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bynina prospala poslední dvacetiminutovku a s Lužnou vyhrála až na penalty


Branky


0

Hosté se v Lužné dostali do pohodlného náskoku 3:0, který však v posledních dvou minutách ztratili a utkání tak došlo do penalt. V těch však byli úspěšnější a bod navíc si odvážejí domů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bartecký se blýskl hattrickem

Pro Lužnou bylo utkání s Byninou posledním v okresním přeboru. Od nového ročníku totiž bude působit ve IV. třídě jako rezervní mužstvo Valašské Polanky. Bynina nastoupila do zápasu aktivněji a v 11. minutě vstřelila úvodní gól, ze standardky se trefil Pavel Bartecký – 0:1. Lužná si vypracovala nadějné šance, ale nedokázala Šedého překonat. Po půl hodině hry se podruhé v zápase trefil po standardní situaci kapitán Bartecký – 0:2. Bynina prokazovala roli favorita a i nadále byla lepším celkem. Do šaten odešli v lepší náladě hostující hráči.

Lužná bude od příštího ročníku nastupovat jako rezerva Valašské Polanky

Lužná chtěla vstoupit do druhé půle aktivně a snížit, třetí gól však padl opět do její sítě, po pěkné akci zkompletoval hattrick Pavel Bartecký – 0:3. Tygři opět tahali za kratší konec a dal se očekávat další debakl. Opak byl pravdou. Bynina přestala hrát svou hru a nezvládla poslední dvacetiminutovku. Na 1:3 snížil Kristián Lambert a o pět minut později snížil na rozdíl jediné branky Jan Filgas – 2:3. Lužná byla na koni a nakonec se dočkala i vyrovnání, domácí fanoušky potěšil Matyáš – 3:3. Domácí měli dokonce možnost k otočení skóre, to se však do konečného hvizdu neměnilo.

Bod navíc vybojovali hosté

Penaltový rozstřel už dopadl lépe pro zkušenější hosty, kteří si odvezli domů bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


Lužná
David Mišun - manažer: "Hosté se dostali díky dvěma standardkám do vedení 2:0, hra byla ale vyrovnaná. Nicméně Bynina dokazovala, že je oprávněně v horní polovině tabulky Okresního přeboru. V druhém poločase nám obvykle dojdou síly a dostáváme hodně branek, tentokrát jsme se nezvykle dostali zpět do zápasu, vyrovnali jsme a měli jsme i možnost utkání otočit. Na penalty jsme prohráli. Musím poděkovat týmu Lužné za hezké ukončení posledního domácího utkání, které ocenili i fanoušci. Klíčovým bodem dnešního obratu bylo mé vystřídání, hráči dostali nový impuls do hry a vyrovnali na 3:3. Lužná se do Okresního přeboru již přihlašovat nebude, ale bude působit jako béčko Valašské Polanky ve IV. třídě."




Sestavy


Lužná
M. Sívek [-] - R. Beňo [-] , R. Hruška [-] , J. Maršálek [-] , P. Matyáš [-] - M. Smolek [-] , D. Janošík [-] , P. Matyáš [-] - J. Filgas [-] , D. Mišun [-] (58. R. Filgas [-] ) - K. Lambert [-]

TJ Sokol Bynina
J. Šedý [-] - Z. Bill [-] (74. P. Hruška [-] ) , J. Drozd [-] , P. Bartecký [-] - S. Man [-] , J. Kutěj [-] , O. Navrátil [-] , L. Plešek [-] , Š. Kuchařík [-] (66. P. Pobořil [-] ) - M. Holiš [-] - J. Matula [-]

ŽK: 21. R. Beňo , 79. P. Matyáš .
Hráči zápasu: P. Bartecký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOVÁŘOVÁ Jarmila - BAROŠ Josef (N), ŠTĚRBA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.