3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2016 16:30

14.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladimír Úlehla vs. Střítež 3:1


Branky


0

Halenkov si chtěl napravit reputaci po nevydařeném utkání s Huslenkami proti Stříteži a udržet si třetí místo v tabulce. Tento úkol Tatran splnil, Střítež zejména díky Vladimíru Úlehlovi porazil 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový hattrick pokazil Úlehlovi rozhodčí

Tatran nastoupil do utkání lépe a hostující hráče přehrával. První změna skóre mohla přijít v úvodní desetiminutovce, Šulák pelášil sám na gólmana a míč posunul do lepší pozice na Úlehlu, jenž neměl problém s doťuknutím míče do prázdné branky. Hlavní rozhodčí Václavík však branku neuznal kvůli signalizovanému ofsajdu. Domácí neuznaná branka nerozhodila a o pár minut později přišla zasloužená odměna v podobě prvního regulérního gólu, Vladimír Úlehla se ve vápně protlačil do zakončení a chytrou střelou po zemi překonal brankáře Cupera – 1:0. O pouhé dvě minuty domácí utekli na rozdíl dvou branek, Haničákův přímý kop poslal do sítě opět Vladimír Úlehla – 2:0. Halenkov po druhé trefě polevil a nechal Střítež dostat se do hry. Několik hostujících šancí lapil s přehledem chytající Šulák, ale na střelu Martina Vavruši z 27. minuty už byl krátký a hosté tak snížili na rozdíl jedné branky – 2:1. 

Domácí kanonýr hattrick zkompletoval v druhém poločase

Ve druhém poločase měl domácí mančaft více šancí, ale nedokázal je proměnit. Halenkovští hráči buď ztroskotali na dobře chytajícím Cuperovi nebo neměli dobře seřízená mířidla. Velkou příležitost měl domácí útočník Šulák, jenž po povedené individuální akci nastřelil pouze tyč. Z následného protiútoku se na domácí branku řítil Vavruša, jehož zastavil až pomocí faulu domácí gólman, naštěstí pro Halenkov pouze za cenu žluté karty. Všechny naděje Stříteže na vyrovnání utnul osm minut před koncem Vladimír Úlehla, jenž po pěkné akci přehodil vyběhnuvšího Cupera – 3:1. Tatran tak zvítězil 3:1 a udržel si třetí místo v tabulce, Střítež se umístila na konečné 9. příčce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Halenkov
Karel Toman - brankář: "Ze začátku zápasu jsme hráli lépe než hosté a dostávali se i do šancí. První gól nám nebyl uznán pro domnělý ofsajd. To nás ale nerozhodilo a za chvíli se Úlehla protlačil do zakončení a chytře zavěsil. Po gólu na 2:0 jsme polevili a Střítež toho začala využívat hlavně výpady krajních hráčů. Střelec Úlehla se skoro celý druhý poločas dožadoval střídání, ale trenér to viděl jinak a vyplatilo se, když přehodil vyběhnuvšího gólmana a dal tečku za sezonou. S blížícím se koncem zápasu se projevila mentální vyspělost hráčů Stříteže a rozhodčí ani nenastavoval a radši zápas ukončil, aby nedošlo ke zraněním."




Sestavy


TJ Tatran Halenkov
P. Šulák [-] - J. Kuboš [-] (46. T. Mikulenka [-] ) , J. Tydlačka [-] , O. Machálek [-] - O. Ondryáš [-] (46. T. Holec [-] ) , V. Trličík [-] (70. D. Kovář [-] ) , R. Haničák [-] , P. Hořelica [-] , T. Maliňák [-] (65. S. Zavičák [-] ) - J. Šulák [-] , V. Úlehla [-] -

TJ Sokol Střítež
D. Cuper [-] - J. Suchopa [-] , J. Frydrych [-] , B. Freisler [-] - J. Svoboda [-] (30. M. Basel [-] ) , J. Baláž [-] , J. Michalák [-] , M. Lušovjan [-] , P. Lušovjan [-] - R. Kachtík [-] , M. Vavruša [-]

ŽK: 35. P. Hořelica , 50. T. Maliňák , 53. T. Holec - 35. R. Kachtík .
Hráči zápasu: V. Úlehla .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - KOLÁČEK Antonín (N), ŠVEC Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.