Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2016 18:00

14.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vaníček rozhodl dvěma rychlými góly duel s VKK B


Branky


0

Horní Bečva si v domácím utkání s VKK B chtěla napravit reputaci po špatném výsledku se Lhotkou a to se také povedlo, domácí zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Horní Bečva v minulém kole nepotěšila své fanoušky, když na domácí půdě prohrála s Lhotkou nad Bečvou na pokutové kopy. Reputaci si chtěla napravit v duelu s rezervním mužstvem divizních Karlovic, kterému chyběl kanonýr Martin Šimák. První poločas se kvůli velkému vedru hrál v poklidném tempu, ani jedno z mužstev se nikam nehrnulo. První branka padla z ojedinělé šance, ve 28. minutě se prosadil Tomáš Randa – 1:0. Domácím vedení nevydrželo dlouho, o pět minut pozdě se po chybě v rozehrávce a následném brejku trefil Adam Mynarčík – 1:1. Horní Bečva byla mírně aktivnější, přesto další branku nepřidala a do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Rozhodnutí obstaral Vaníček

V druhé půli byli domácí nadále lepším mužstvem, vytvořili si i několik šancí, ale ani Hejný, ani Vašut po křídelních akcích Bila nepřekonali. Hosté přijeli pouze v jedenácti lidech, a tak šetřili síly a hrozili zejména z rychlých protiútoků. Bečvané byli stále lepší a pět minut před koncem se dočkali zasloužené druhé branky, z přímého kopu překonal Bila výstavní ranou Tomáš Vaníček – 2:1. O tři minuty později domácí záložník přidal další branku, tentokrát zakončoval přesně po křídelní akci Bártka – 3:1. Malou naději vykřesal pro hosty minutu před koncem z brejku Roman Gášek, to už však bylo ze strany VKK vše. Domácí si vedení pohlídali a se svými fanoušky se rozloučili třemi body za výhru 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Hosté přijeli v oslabenější sestavě. V tom vedru se hrál poklidný zápas, nikdo nikam nespěchal, šancí bylo málo. V druhém poločase se to zlomilo, nás bylo třináct, hostů jedenáct, měli jsme více sil a po prostřídání jsme dali dvě branky. Jim se povedlo po našem rohu a brejku snížit na 2:3, ale pak už byl konec. Jsme rádi, že jsme se s fanoušky mohli rozloučit vítězně, proti Lhotce jsme toho moc nepředvedli a na závěr sezony jsme jim tak snad spravili náladu."




Sestavy


TJ Sokol Horní Bečva
D. Jurča [-] - M. Ondruch [-] , Z. Pavlica [-] (65. M. Třeštík [-] ) , T. Vaníček [-] , J. Vašut [-] , P. Hejný [-] , J. Grenar [-] , V. Dobeš [-] , T. Randa [-] (60. P. Dobeš [-] ) , O. Bártek [-] , P. Roman [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka B
T. Bil [-] - Š. Králík [-] - R. Gášek [-] , J. Gröpel [-] , A. Mynarčík [-] , J. Podešva [-] , M. Podešva [-] , R. Zeť [-] , P. Maliňák [-] , M. Kalus [-] , J. Maliňák [-]

ŽK: 36. V. Dobeš - 41. M. Podešva , 73. R. Gášek .
Hráči zápasu: T. Vaníček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - ZETOCHA Filip (N), VALIÁN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.