1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2016 16:30

14.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocený souboj dvou rivalů branku nenabídl


Branky


0

Poličná přivítala v posledním kole na svém hřišti Choryni. Zajímavý zápas nenabídl šance a góly, ale přesto se diváci nenudili. Hodně diskutovaný zápas nakonec dopadl lépe pro Poličnou, která si v penaltách připsala bod k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Včelný vyloučen za vulgární výrazy

Derby mezi Poličnou a Choryní bylo největším lákadlem dohrávaného 14. a zároveň posledního kola tohoto ročníku Okresního přeboru. Poličná kvůli několika absencím nemohla nastoupit v nejsilnější sestavě, Choryni naopak chyběli brankáři Ječmeň a Podmol, a tak se do branky postavil Josef Landa. Poličná vstoupila do zápasu aktivněji, ale nezvládala se prosadit přes dobře fungující obranu v čele s Lubošem Hadvičákem. Poličné se postupně rozkládala základní jedenáctka, nejprve kvůli zranění odstoupil Matěj Šedý, dále Tomáš Marek a na konci poločasu Adrian Babala. Choryně nehrála v optimální pohodě, přesto si vypracovala zajímavou šanci, ale střela jednoho z hráčů minula šibenici pouze o vlásek. Po této šanci došlo ke kontroverzní situaci, domácí brankář Včelný si po neodpískaném faulu na Capila poněkud vulgárně ulevil a hlavní rozhodčí Kovářová jej s červenou kartou v ruce okamžitě poslala do sprch. Chyba hlavní rozhodčí a následné reakce fanoušků zápas zbytečně ovlivnil a vyhecoval. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Derby skončilo bez branek

V druhém poločase hrála Choryně přesilovou hru, přesto to na jejím výkonu nebylo poznat. Domácí byli více na míči, lépe kombinovali, ale hrozili pouze po rohových kopech. Hosté se do výrazných příležitostí nedostali, a tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Penaltový rozstřel rozhodl Radim Bártek

Hned v první sérii neproměnil svůj pokus hostující kapitán Luboš Tvrdoň a domácí tak měli blízko k druhému bodu. Tečku za utkáním udělal proměněnou penaltou Radim Bártek. Choryně tak nezvládla hru proti oslabené Poličné a domů si odvezla pouze bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Měli jsme aktivnější vstup do zápasu, měli jsme míč víc na nohách, ale přes jejich obranu se nám nepovedlo dostat. V tom vedru se hrálo těžce. Do zápasu jsme šli bez několika hráčů, kteří byli pracovně mimo a postupně jsme kvůli zraněním vystřídali tři hráče a to ještě ke konci poločasu dostal brankář Včelný červenou kartu za urážky. Karta pokazila zápas, který byl chybama rozhodčích a fanoušků zbytečně vyhecovaný, protože hráči si konflikty dokázali vyříkat. Druhá půle byla bez větších šancí, Choryně neměla nic, my jsme měli nějaké náznaky po rozích. Byli jsme lepší, ale nedali jsme vítězný gól. Hlavní rozhodčí Kovářovou jsem letos viděl několikrát pískat dobře, ale tentokrát to nezvládala a pískala opravdu špatně."

TJ Sokol Choryně
Luboš Tvrdoň - kapitán: "Zápas byl ve velkém horku náročný, Poličná na nás byla dobře připravená. My jsme začínali zápas v 10 lidech a už před ním nebyla nálada v kabině optimální, podle toho náš fotbal vypadal, byli jsme slabší než domácí, z naší strany nejhorší zápas jara. Poličná má zaslouženě bod navíc."



Sestavy


TJ Poličná
R. Včelný [-] (40. Š. Šedý [-] ) - J. Orság [-] , M. Capil [-] , D. Žarlok [-] , J. Bártek [-] - T. Marek [-] (33. M. Klvaňa [-] ) - M. Šedý [-] (14. R. Bártek [-] ) - Z. Žilinský [-] , P. Bártek [-] , A. Babala [-] (45. R. Capil [-] ) , P. Libosvár [-] (85. M. Pelc [-] )

TJ Sokol Choryně
J. Landa [-] - K. Landa [-] , R. Štec [-] (45. J. Kopřiva [-] ) , A. Sovák [-] , L. Hadvičák [-] , P. Tvrdoň [-] , M. Staněk [-] (56. A. Kovář [-] ) , M. Závada [-] , J. Landa [-] , J. Hadvičák [-] , L. Tvrdoň [-]

ŽK: 30. J. Bártek , 43. A. Babala , 80. M. Capil - 70. L. Tvrdoň . ČK: 40. R. Včelný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOVÁŘOVÁ Jarmila - BRHEL František (N), PODMOL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.