J. Glac 53.
R. Glac 90.
2:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýdek zaslouženě vyhrál


Branky


53. J. Glac , 90. R. Glac - 24. A. Brzezina , 40. L. Sikora (p.) , 74. A. Brzezina , 81. R. Tlacháč
0

Hosté z Nýdku se ujali v prvním poločase dvoubrankového vedení zásluhou Brzeziny a Sikory, který proměnil pokutový kop. To ještě domácí  jednu penaltu zahodili. Domácí hráli už od prvního poločasu o deseti, přesto dokázali ve druhé půli Glacem snížit. Hosdté však neponechali nic náhodě a dalšími dvěm góly Brzeziny a Tlacháče utekli domácím až na 4:1. Žukov už jen korigoval skóre v 90. minutě Glacem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nýdek
Jiří Marsín (trenér): To snad ani není možné, kolik my spálíme šancí. Za stavu 1:2 jsme jich měli celou řadu, o našem vítězství jsem nepochyboval. Hráli jsme kolektivně, věřil jsem, že neprohrajeme. Po dvou prohrách jsme se snažili ukázat, že fotbal hrát umíme. Zdroj: http://fm.denik.cz/fotbal_region/prehled-fotbaloveho-vikendu-20160615.html



Sestavy


Slovan Horní Žukov
V. Pielesz [-] - R. Benek [-] , O. Popelka [-] , O. Sojka [-] - J. Glac [-] - J. Jurczyga [-] - R. Glac [-] , D. Podaný [-] , J. Glac [-] , D. Podaný [-] , R. Rada [-] (73. J. Kavicky [-] )

TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - R. Konderla [-] , L. Rakowski [-] , P. Mazurek [-] , A. Brzezina [-] , T. Spratek [-] , J. Raszka [-] , L. Sikora [-] (46. L. Frech [-] ) , F. Fryda [-] , M. Kluz [-] , R. Tlacháč [-]

ŽK: 33. J. Glac , 86. O. Sojka , 89. D. Podaný . ČK: 25. R. Benek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PODLEŚNY Lukáš - MACHALA Petr, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.