3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvojno vybojovalo vítězství nad Sezemicemi


Branky


0

Vysoké Chvojno v posledním domácím zápase přivítalo Sezemice. Zápas byl bojovný a vyrovnaný, oba týmy se vystřídaly ve vedení. Domácí nakonec zvítězili díky dvěma slepeným brankám v rozmezí dvou minut. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas smírně

Utkání se odehrávalo již za tradiční bouřlivé atmosféry, kterou v této a okolních soutěžích najdete jen na Chvojně.
Úvod zápasu byl ve znamení sezemické převahy. Hosté se dostali nejméně do tří tutových šancí, ty ale hlavně Mráz, jenž větral obranu domácích,  nevyužil.

Jeho pokusy končily buď mimo nebo v náručí brankáře Müllera.

A tak přišel zákonitě trest, když domácí uděřili z ojedinělého brejku a Ryšavý po pěkné přihrávce skóroval do odkryté branky - 1:0.

Sezemice i nadále praktikovaly pohledný kombinační fotbal a dostávaly se do mnoha šancí.

O srovnání se postaral ve 40.minutě Řehák, který na vápně dostal přihrávku a uklidil ji přesně k tyči - 1:1.

Domácí se pokoušeli získat vedení zpět, ale jejich útoky ztroskotávaly na obraně Sezemic, kterou skvěle držel mladý Tláskal.

První půle pak přinesla ještě dvě zranění. Zatímco domácím se zranil střelec branky Ryšavý, který mohl být vystřídán, Sezemice dohrávaly poločas se zraněným Blažkem, jelikož neměly v tu chvíli nikoho na střídání.

Poločas tedy skončil smírně, i když Sezemice neměly daleko k další brance. Velkou zásluhu na vyrovnaném stavu měl domácí brankář.

Rychlý obrat domácích

Do druhé půle hosté vstoupili bojovně, v sestavě již s Málkem, který dorazil a mohl tak vystřídat zraněného Blažka.

Sezemice se v 65.minutě dostaly do vedení díky hlavičce Mráze, i s pomocí obránce, který nezvládl míč letící do branky odkopnout - 2:1.

Domácí však nezklopili hlavy a cítili, že proti oslabeným Sezemicím mají šanci minimálně srovnat. A to se jim povedlo v 70. minutě, kdy velice nebezpečnou střelu domácích Levinský parádně vyrazil na roh. Ten však již hosté nepokryli a Horák hlavou srovnal - 2:2.

O tři minuty později se Chvojno dostalo do další pěkné příležitosti a Sezemice si opět vybraly trochu smůli. Míč nejdříve skončil na tyči, odrazil se však k vedle stojícímu Kociánovi, který jej dorazil do branky. Tento sporný moment zaváněl možným ofsajdem, rozhodčí však branku uznali  a Chvojno tak velice rychle otočilo - 3:2.

Závěrečné minuty byly opět velmi divoké. Jak v hledišti, tak na hřišti. Hosté se závěrečným tlakem i následnou powerplay snažili alespoň vyrovnat, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Vysoké Chvojno se tak mohlo radovat z výhry a v domácí rozlučce se sezónou potěšit své věrné fanoušky.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča ( hráč Sezemic ): Herně to bylo jedno z našich lepších utkání, výsledkově pro náš však opět kruté. Bohužel jsme opět nebyli přesní v koncovce a díky povedené pětiminutovce hostí jsme o body přišli.

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Vysoké Chvojno
J. Müller [-] - R. Centner [-] , J. Faltys [-] , M. Komárek [-] (71. M. Flégl [-] ) , L. Kalavský [-] (89. M. Brouček [-] ) - L. Čefelín [-] , R. Malý [-] , P. Horák [-] , R. Kocián [-] - P. Ryšavý [-] (41. K. Brychta [-] ) , T. Michalec [-] -

TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - V. Báča [-] , V. Tláskal [-] , A. Blažek [-] (41. P. Málek [-] ) , J. Skutil [-] - Š. Kožnar [-] , J. Kříz [-] , T. Holeček [-] , D. Řehák [-] - M. Hajšínek [-] , O. Mráz [-] -

ŽK: 40. P. Ryšavý , 51. J. Faltys - 78. T. Holeček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Klíma Miroslav - PĚTIOKÝ Jaroslav (N), FLACHS Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.