MISTŘI! Vejprnice po skalpu Nečtin králem soutěže!


Branky


30. D. Takáč (vl.) - 10. O. Plic (vl.) , 52. J. Bernard
3

 

Rezerva Vejprnic využila zaváhání Mladotic a po celoročním boji nakonec ovládla okresní přebor!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba celky na podzim svedly velkou bitvu, kterou nakonec Vejprnice zvládly v poměru 3:2 a duel byl vyrovnaný i dnes. Více než sto diváků se dnes přišlo podívat na možnou korunovaci nového mistra a tak se také nakonec stalo. Ale nepředbíhejme. Domácí potřebovali za každou cenu vyhrát a k vítězství nakročili již v desáté minutě. To odcentroval z levé strany Lokouta a kulatý nesmysl poslal hlavou do sítě na zadní tyč Ondřej Plic. Do poločasu ještě stihly Vejprnice jednou udeřit, tentokrát ovšem do vlastní branky. Takáč si neporozuměl s gólmanem Loužeckým a dal si vlastní gól hlavou. I remíza ovšem o poločase byla pro všechny na stadionu optimistická, Mladotice totiž tou dobou již prohrávaly ve Zbůchu.

 

Druhý poločas byl již bojem o rozhodující trefu zápasu, kterou si nakonec připsal Josef Bernard, k němuž se odrazil balón od břevna po rozehrávání standartní situace. Nečtiny mohly z duelu ještě vytěžit nějaký bod, ale Socha dvakrát v úniku nemířil přesně, gólové parametry neměla ani rána Polívky v samotném závěru zápasu z hranice vápna. Vejprnice se tak stávají mistrem soutěže, hosté končí šestí.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nečtiny
Polívka Václav: "Vyrovnané utkání, domácí rozhodli šťastným gólem ze závaru."

SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: "Pro nás je to velikánský úspěch, jsme šťastní a spokojení, jdeme si to užít. Myslím si, že jsme si to zasloužili a doslova vydřeli. Chtěl byl klukům za celou sezónu poděkovat. Před startem jsme asi nebyli favority, ale vydřeli jsme si to."



Místo: Vejprnice, obr. pořadatelství. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ARNET Stanislav (N), FORNOUS Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 6. 2016 20:30
Hráč, Administrátor klubu - SK Slavia Vejprnice | Plzeňský | Plzeň - Sever
Komentáře z ohlasů ze zápasu jsou prohozené.
14. 6. 2016 01:51
Děkujeme za upozornění, je to uvedené v poznámce.
13. 6. 2016 22:42
Dobrý den, chtěl bych poprosit o uvedení, že tento zápas se hraje na hřišti ve Vejprnicích !! a ne v Nečtinech, z důvodu, že na podzim jsme měly vyměněné pořadatelství !!! Hraje se v sobotu od 17,00 hodin. Moc děkuji, Krištof